| AlexanderChristianFenty a întrebat:

Unde sunt pungile in avion? cred ca o sa am nevoie de pungi! si cum procedez?laughing imi bag capu`n punga defata cu toti?rolling on the floor

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Pungile se gasesc in fata ta, in buzunarul din spate al scaunului din fata ta.Si daca este sa-ti fie rau, da, o faci acolo de fata cu cel din stanga si cel din dreapta ta.Restul nu vad ce faci tu! Este naplacut daca ti-se face rau tocmai cand lumea serveste masa!

7 răspunsuri:
| dadaina a răspuns:

Le gasesti in buzunarasul din spate de pe scaunul celui din fata ta, acolo unde ai si revistele. In cazul in care lipsesc ceri sa ti se aduca una... poate nu e cazul. Ia un emetiral inainte de zbor si mananca ceva light (o salata) tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Nu conteaza a răspuns:

Pe langa scaun ca sa o ai la indemana ca pana ceri u o punga dai p afara laughing

| tremurici a răspuns:

Pungile de obicei sunt a fiecare scaun...chiar si al cele mai proaste firme thinking tot ce trebuie sa faci e sa iti dai drumu
sau sa meri la baie si sa iti dai drumulaughingcum doresti... da daca iti dai drumu la scaunu tau o sa le fie rau si la altii si lantu continua... app nu e asa rau cu avionuhappyeu am fost de 16 ori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pungile sunt in spatarul scaunului din fata. Daca nu-ti programezi momentul debordarii, atunci sigur o s-o faci de fata cu toti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Sunt in scaun, daca stii ca o sa ai probleme, intreaba stewardesele, sa ai punga pregatita. Dar nu e problema, poti vomita si jos sau pe colegul de scaun. Cum am patit eu... A vomitat una pe minelaughing Eram in pantaloni scurti, tricou, dormeam si m-am trezit ca ma stergea aia de voma. Am tipat tare: Give me pouch! Singura data cand am vomitat. De atunci nu mai dorm in avion!
Dar stai linistit ca nu o sa vomiti. Se infunda urechile, posibil ca o sa ametesti putin; daca adormi nu o sa ai probleme. Ia niste somnifere inainte, ca sa nu te faci de raslaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Decat sa tii in tine, sa exlodezi sau sa dai afara fara pungga, mai bine te golesti in punggalaughing)happyhappyhappyhappy