| AlexDorinel a întrebat:

Va e dor de vremea windows xp?
Va e dor de performanta acestuia?
Mie sincer mi-e dor, pentru ca windows 10 e prea de ****, il reinstalez si merge bine 3 luni dupa incep probleme, cu windows xp stateai cu anii si nu avea nimic mergea perfect si nici nu erau ssduri sau ceva pe atunci. Acum degeaba sunt ca dupa 2-3 ani tot trebuie sa schimbi pcu...

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu pot sa spun ca imi este dor, a fost intr-adevar o perioada faina, de "descoperire" sa zicem asa. Dar nu m-as mai intoarce la acea perioada big grin

Legat de Windows 10 imi pare cel mai bun Windows de pana acum, daca ai o versiune originala... nu vad de ce nu ar merge perfect. Dupa 2-3 ani nu schimbi PC-ul pentru Windows, il schimbi pentru ca vrei sa joci jocuri mai bune sau sa schimbi din componente pentru o performanta mai buna. Nu are legatura cu sistemul de operare.

Numai bine! ^_^

| Wr3nch a răspuns:

Nu era nicio performanta lol. Era faptul ca gamingul nu era raspandit, si nici nu era trendul sa scoti alte piese in fiecare an cum e acum. XP trebuia sa fie compatibil cu mult mai putine componente, de asta era iluzia performantei,

Răspuns utilizator avertizat
| Wr3nch a răspuns (pentru AlexDorinel):

Yeah, dar actionarii companiilor vor bani, si profit mai mare in fiecare an. Si asta nu se face vanzand aceleasi piese 5 anilaughing Plus ca nu te obiga nimeni sa le schimb daca nu vrei sa joci cele mai noi jocuri la setari maxime.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

3 ani si 2 luni de cand mi-am instalat 10 pe notebook. Merge la fel ca-n prima zi. Problema este ca un sistem de operare se mai si intretine.

| VasilicaPuscas a răspuns:

Nu imi e dor de vremea cu windows XP, pentru ca nu aveam calculator atunci si nu mi-a placut. Acum am doua cu windows 7, mă joc Sims dar ascult muzica pe winamp in fundal