Nu pot sa spun ca imi este dor, a fost intr-adevar o perioada faina, de "descoperire" sa zicem asa. Dar nu m-as mai intoarce la acea perioada
Legat de Windows 10 imi pare cel mai bun Windows de pana acum, daca ai o versiune originala... nu vad de ce nu ar merge perfect. Dupa 2-3 ani nu schimbi PC-ul pentru Windows, il schimbi pentru ca vrei sa joci jocuri mai bune sau sa schimbi din componente pentru o performanta mai buna. Nu are legatura cu sistemul de operare.
Numai bine! ^_^
Nu imi e dor de vremea cu windows XP, pentru ca nu aveam calculator atunci si nu mi-a placut. Acum am doua cu windows 7, mă joc Sims dar ascult muzica pe winamp in fundal
Nu era nicio performanta lol. Era faptul ca gamingul nu era raspandit, si nici nu era trendul sa scoti alte piese in fiecare an cum e acum. XP trebuia sa fie compatibil cu mult mai putine componente, de asta era iluzia performantei,
Yeah, dar actionarii companiilor vor bani, si profit mai mare in fiecare an. Si asta nu se face vanzand aceleasi piese 5 ani Plus ca nu te obiga nimeni sa le schimb daca nu vrei sa joci cele mai noi jocuri la setari maxime.
3 ani si 2 luni de cand mi-am instalat 10 pe notebook. Merge la fel ca-n prima zi. Problema este ca un sistem de operare se mai si intretine.