| Titel18 a întrebat:

Va pare rau ca odata si odata o sa muriti? Si o sa fiti uitati?

10 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Da. acesta e gandul cel mai sumbru ce ma nelinisteste.

| NeKuLetzZz a răspuns:

Nu, e ceva firesc, daca rudele iti fac pomana bine, dacă nu nu. Iti pasa de strabunica ta? laughing

| HDReady a răspuns:

Nu. Toți murim, acum sau peste 30 de ani, ce mai contează?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cati ani ai? Esti sanatos? E o intrebare infantila pentru ca nu stie nimeni cum va reactiona cand ultimul mare eveniment e evident. Oamenii gandesc f diferit. Eu astept transferul. Sunt destul de ok. Face parte din viata.

| UnBroken2016 a răspuns:

Nu.

| Nyy2003 a răspuns:

Da, imi pare rau ca o sa mor...dar mai am destul de trait in cazul meu...acm nu stiu, poate mor maine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Pana ti se aproba tie transferul, crezi ca o poti ruga pe una dintre alea trei surori sa vina si sa.si ia block.ul inapoi? Ca nu.mi place, e enervant, sacaitor si nici macar nu este original.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica ti-a dat ignore? Eu sunt mai taran nu le pricep pe toate. Fii cuminte. Cand unu iti intoarce spatele ai scapat de niste obligatii, ca prietenii pentru asta sunt -sa iti ceara mereu cate ceva. Apoi sunt grupuri mai elevate unde nu poti avea pretentii, de la TPU ce asteptari ai? Nu vezi cum se lucreaza aici? Exemplu de Intrebare -Ma doare cotul stang de la mana dreapta, credeti ca am cazut in cap la nastere?

| Titel18 explică (pentru Popescu_Eugen_1964):

12 ani. da sunt sanatos. am citit o carte despre ce se intampla cu corpu tau cand mori. si de aia am intrebat

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Titel18):

La 12 ani e normal sa fii curios despre multe lucruri. Domeniul asta insa ar trebui sa te framante mai putin, sunt multe altele interesante si mai ales folositoare pentru varsta ta. Foloseste timpul in avantajul tau conform varstei, nu te grabi, e timp, la timpul lor pentru de toate in viata. In realitate lumea noastra e prea axata pe materialism si nu intelege ca moartea nu exista, e de fapt o calatorie intr-o alta dimensiune. Daca tii neaparat am multe materiale, acum ia-l pe asta -
https://www.youtube.com/watch?v=4IgVj3i7ufI