| mary_1175 a întrebat:

Va rog ajutati-ma... spunetuimi si mie cum sa dezactivez unfriend finder de pe facebook? dau funda pentru cine ma ajuta

multumescc mult

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

"Unfriend Finder" este un add-on care se instaleaza in browserul tau. Trebuie dezinstalat din browser. Nu stiu ce browser folosesti ca sa-ti spun pasii dar :
- in Mozilla da click pe Unelete -> Suplimente ->Extensii sau Module ->aici da click pe Elimina sau Dezactiveaza.
-in Google Chrome ->click pe ''cheita'' (dreapta sus) -> Instrumente ->Extensii -> la "Unfriend Finder" ->debifeaza casuta si click pe ->Eliminati -> Dezinstalati. Acum apasa Ctrl+Shift+Delete (toate 3 in acelasi timp)->bifeaza toate casutele din fereastra si apoi sterge toate datele de navigare. Da un restart la browser si apoi intra pe facebook.

Bafta!

6 răspunsuri:
| mary_1175 explică (pentru neluL):

Multumesc pentru raspuns.dar imi zice ca nu mai am nici o estenie activata...dar daca vreau sa intru de pe telefon pe facebook. imi apare un lacat, pana acum nu imi aparea asa..de ce oare? mi s-a dereglat facebook-ul

pentru ca cand vreau sa etichetez o persoana... la acea persoana nu ii aparea etichetarea desi la mine se eticheteaza

neluL
| neluL a răspuns (pentru mary_1175):

Despre ce browser vorbim?
Iti apare acel lacat probabil pentru ca nu te-ai delogat de pe computer.

De obicei folosesc opera

neluL

Pentru Opera nu pot sa te ajut prea mult pentru ca nu il folosesc dar cred ca ai inteles ideea in sine.

Multumesc pentru raspuns..am facut tot ce miai zis..am intrat pe telefon si mi-a disparut lacatul...acum intru normal...multumesc mult de tot

neluL

Sunt fericit big grin Cu placere! bye, bye wave