Win7 nu are configuratie5.1.Si eu am patit-o.Foloseste iesirea verde cu mufa jack-rca si setezi pe stereo.Sistemul va reda singur 5.1 daca inregistrarea suporta.
Schimba`i placa de sunet! si eu am patit la fel cand mi-am luat sistemul 5.1, nu se auzeau toate boxele pana mi-am schimbat placa de sunet si acum se aude perfect! sper ca te-am ajutat
Eaglewatch01 nici XP nu are configuratie 5.1, eu am win7 64 biti si nu mergea sistemul surround pana nu am fost cu unitatea la un magazin special unde mi-au spus sa schimb placa de sunet.acum se aude perfect in toate cele 5 boxe, iar basul nu mai zic! incearca sa schimbi placa de sunet ca nu e scumpa e 30-35 lei
Se poate nu contest, insa cine se ocupa de pc-ul meu este in bransa, si asta a fost singura solutie pe care a gasit-o.Acum pote ca au mai evoluat placile de sunet... Oricum mie imi merge super si asa.
Eaglewatch01 sa te intreb ceva, la tine se aude in toate boxele la fel nu? adica stereo, la surround se aude diferit adica de ex la filme: o boxa muzica, o boxa pasi, 2 boxe vocile etc..asta este sistemul surround
Exact frate, ai impresia vaga ca nu stiu ce vorbesc? si apropo cin foloseam xp mergea sistemul cu aceeasi placa audio.