E de la joc. Daca zici ca fifa 12 iti merge inseamna ca problema e cu jocu nu cu leptopul.
Atomic bomberman face figuri pe wind 7! la fel am patit si eu si niste prieteni de ai mei!
Problema este foarte simpla:Ori cooler-ul/radiatorul de pe placa video s-a desprins putin si numai este la fel de eficient adica placa video se incalzeste.mai poate fi problema de la joc, daca zici e e atomic bomberman, e un joc cam vechi si s-ar putea sa fie de la z-buffer care nu prea e suportat de placile video mai noi. Daca e problema din urma nu ar trebui sa iti faci probleme.Dar daca e prima ar trenui sa contactezi pe cineva care se pricepe
Sall.incep raspunsul cu o intrebare:daca joci mult pe fifa nu are nimica? daca raspunsul este nu atunci nu este din cauza de la placa video dar s-ar putea ca jocul care iti face probleme sa nu fie suportat de placa video,incearca si alte jocur daca o sa iti mearga atunci asta e problema (jocul nu e suportat de placa video), daca iti face tot asa si la alte jocuri, desfa capacul din spate de la ventilator si curatal ca s-ar putea sa ai praf si se incalzeste si va lucra mai lent(poti sa faci asta cam la o luna)din cauza asta se poate arde placa video