| MinatoSan a întrebat:

Va rog sa ma ajutati : Am PhotoShop CS4, iar in acest Photoshop nu exista Extract ( Filter > Extract), nu-i asa? Imi spune-ti de unde imi pot descarca un Plug-in cu Extract Filter? daca imi spuneti de unde, sa-mi scrieti si cum pot pune acel Plug-in in Photoshop la filter! Da-ti si ID-urile voastre de Mess, va rog, ca poate intrati la mine in notebook prin team viewer si-mi puneti plug-inul cu extract filter! Va rog mult am mare nevoie de ajutor! FUNDA!

6 răspunsuri:
| robytoby a răspuns:

Salutare, uite aici niste explicatii
http://helpx.adobe.com/photoshop/kb/photoshop-cs4-plug-ins.html
Mult succes.

| MinatoSan explică:

Pacat ca e in engleza... nu-nteleg nici o figa ( scuzati de expresie). astept alte raspunsuri

| MinatoSan explică (pentru jeek0):

Iarasi in engleza straight face

| jeek0 a răspuns (pentru MinatoSan):

E filmat si usor de inteles. intelegi si fara sunet ce trebuie sa faci. in romana nu ai sa gasesti

| MinatoSan explică:

Mda cam prostii oamenii din zilele noastre straight face la inceputul intrebarii am scris clar :Va rog sa ma ajutati : Am PhotoShop CS4, iar in acest Photoshop nu exista Extract ( Filter > Extract), nu-i asa? Imi spune-ti de unde imi pot descarca un Plug-in cu Extract Filter?
straight face straight face straight face straight face straight face De unde imi descarc acel plug-in straight face straight face straight face straight face straight face