| alexRE a întrebat:

Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un lucru, deci intentionez sa-mi iau cat de curand un netboock si nu ma pot hotara intre 2 modele asus: primul( asus 1011px) costa 1000 si are procesor 1.66 intel atom n450 parca...si placa video gma 3150 si 160 gb intern, iar celalalt (asus 1015 BX) este 1050 si are procesor amd c50 de 1 ghz, placa video radeon HD 6250, cu memorie interna de 360 gb si mai zicea ceva la detalii despre noua generatie fusion...sunt un noob si nu ma prea pricep, ma puteti ajuta ce sa aleg?

Oricum pretul la al doile mi se pare cam suspect de ieftin mai ales cu placa aia HD radeon, ma gandesc ca se incalzeste tare sau e ceva cu procesorul respectiv (amd c50)...

Funda!

Răspuns Câştigător
| Santimos a răspuns:

Buna
Mie mi se par amandoua bunicele dar, e cam ciudat pentru ca ASUS 1011px are procesorul mai mare dar celalalt, ASUS 1015 BX.are o placa video mai buna, 320 gb dar are procesorul mai mic.Nu stiu prea multe dar, macar atat.Nu prea stiu ce idee sa-ti dau. Daca nu stii pe care sa-l iei eu as zice sa-l iei pe cel care-ti place tie mai mult (culoare, marime).

3 răspunsuri:
| IrinaIvashkov a răspuns:

Buna

Sincer, trebuie sa recunosc ca eu nu inteleg niciun termen de acolo laughing. Dar eu iti recomand sa ti-l iei pe cel care il consideri mai bun si mai de folos, mai rezistent si mai stabil. Iar daca amandoua sunt la fel de bune...ei bine aici iti recomand sa il alegi pe cel care iti place tie mai mult, care ti se pare ca are o tema mai interesanta e mai rezistent mai mare/ mai mic( depinde cum iti plac).
Succes. Sper ca ti-am putut fi de folos chiar daca nu prea am stiut despre tot ce ai vorbit acolo eu mi-am spus parerea love struck love struck love struck

| thevilake a răspuns:

Eu zic ca al doilea model ar fi mai potrivit deoarece cu totul ca procesorul are 1 ghz placa video este radeon HD 6250 deci poti vedea orice film iar memoria interna este cu 200 gb mai mare decat la primul si ce naiba... Pretul este marit cu doar 50 lei.
Concluzie:ASUS 1015 BX

Răspuns utilizator avertizat