| NicVal74 a întrebat:

Va salut! As dori sa ma ajutati intr-o problema delicata, am instalat zeci de antivrusi free si mai toti mananca resurse, m-as rezuma la unul vechi care ar manca putine resurse si sa faca fata zilelelor nostre la potentiale atacuri adica sa aiba update-uri la zi.Va MULTUMESC! CONFIGURATIA MEA ESTE DE " AMD Sempron(tm)Procesor3000+/1.80GHz: 1,00GB RAM : NvidiaFX5500 256Mb Windows xp sp3

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai avut antivirusi free si nu ti-au gasit anumiti virusi? Si antivirusul vechi(nu inteleg la ce anume te referi)trebuie actualizat la virusii care apar zilnic.

| NicVal74 explică (pentru darrio2007):

Am instalat zeci de antivrusi free si mai toti mananca resurse, m-as rezuma la unul vechi care ar manca putine resurse si sa faca fata zilelelor nostre la potentiale atacuri adica sa aiba update-uri la zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AVG consuma putine resurse, in comparatie cu majoritatea anti-virusilor. Ca si securitate, dintre anti-virusii free, Avast si Avira sunt campionii ultimilor ani dar consuma ceva mai multe resurse. Avira necesita minim SP3 pe cand Avast se descurca si cu OS mai vechi.

| horia2012 a răspuns:

De ce nu incerci NOD32. Pana la varianta 4 (inclusiv). A aparut 5 si 6, dar scaneaza cam des sistemul.Eu il de 4 ani si sunt foarte multumit. Eu nu am instalat sistemul de 3 ani. Si in plus la varianta 4 poti sa-i faci update la baza de date fara a avea serial. Update offline.
- In legatura cu memoria, depinde de care e, (DDR2, DDR3), ori cumperi o placuta de 1 GB, ori cumperi una de
2 GB.
- Du-te in "Task Manager" (Ctrl+Alt+Delete) si la "performance", vezi cat trage din RAM. Mai mult de
400 MB nu are voie (fara nicun program activ).

| Intruder19 a răspuns:

Eu folosesc AVG Free si imi consuma intre 7 si 20 mb.

| Tagaso a răspuns:

Nu există antivirus vechi, toate trebuie să se actualizeze zilnic, Avast free.

| pozeanimate a răspuns:

nod 32 versiunea 3 nici nul vei simti ca il ai
are 30 zile free
dupa 30 zile dezinstalezi, curati regedit de nod32 si il instalezi din nou
iar 30 zile il vei avea gratis
cu update la zi

| RAZVIN a răspuns:

Uit aici un antivirus carte nu consuma resurse.se numeste Clam Win.
Desi nu este foarte cunoscut este destul de bun eu l-am folosit ceva timp si am fost destul multumit. Uite si un link de unde sa-l dowanload-ezi
http://www.clamwin.com/content/view/18/46/

| RAZVIN a răspuns:

Uite aici un antivirus care nu consuma resurse (link; http://www.clamwin.com)