Android
Este un sistem de operare Linux, deci de 2 ori mai sigur decât o platformă cum este Windows-ul, care fie el și Phone tot vulnerabil la atacuri este.
Un sistem Andriod exploatat conform îți oferă o securitate sporită a datelor, deoarece are un sistem de criptare a cestora foare bine pus la punct
Securitatea transferului de date pe Wifi, este apropate nedecriptabilă deoarece daorita pach-urlor de securitate implementate de comunitatea oppen Souce, este mult mai sigur.Nu e tot una să contribuie o gașca de 100 oameni(de exemplu) la o soluție de securitate sau o comunitate internațională de sute de programatori cu experiență la asta.
Prefer să mă opresc aici, deoarece dacă ar fi să continui aș scrie un articol întreg.
Succes
Salut,
Eu unul as alege Android... Sa nu uitam ca windows e de mai putin timp pe piata si mai are pana o sa ajung la fel de popular.
Android :
- ii poti face root pentru a instala orice versiune preferi
- ai o gama variata de aplicatii in Google Play, in plus poti descarca aplicatii de pe net care sunt cu plata, ceea ce nu-i deloc recomandat, deoarece poti lua virusi si putin respect fata de autor nu strica
Windows Phone :
- telefoanele Nokia cu sistemul de operare windows phone exceleaza la durata de viata a bateriei
- securitatea telefonului este mai buna
- nu exista nici un fel de lag, n-am intampinat deloc probleme, nici la telefoanele mai slabe, cum ar fi Nokia lumia 520.
- nu avem o gama variata de aplicatii, insa avem pentru bloggeri o aplicatie de wordpress, ceea ce ma ajuta foarte mult.
- aplicatia facebook este foarte proasta ( chiar si cea platita ).
anonim_4396 întreabă:
Alexandru_Avram_1995_sOg9 întreabă:
barbuandrei7 întreabă:
Essence întreabă: