| sandel96 a întrebat:

Voi ce procesor aveti la pc? asta este bun?

Procesor Intel® Celeron® Dual Core E3400 2.6 GHz, socket 775 Box
4.7 (31 review-uri)

CPU Socket: 775
Frecventa procesor (MHz): 2600
Cache L2 (KB): 1024
Mod de operare (biti): 64
FSB (MHz): 800
Numar nuclee: 2
Pentru FIFA 11?

Răspuns Câştigător
| JustCosmin a răspuns:

Nu se mertia sa faci o investitie pentru aceasta placa de baza. Suporta procesoare Intel Core 2 Duo si acestea sunt scumpe si putine mai gasesti. Cat despre acel procesor pus de tine, ia-ti gandul de la el, ca placa de baza nu ti-l suporta si dai banii de pomana pe el. Mai bine investesti intr-o placa de baza calumea.

7 răspunsuri:
| JustCosmin a răspuns:

Ce placa de baza ai si cam cat ai de gand sa dai pe un procesor? Te pot ajuta eu sa alegi ceva bun.

| AdyutzZz a răspuns:

Da ii foarte bunwinkingsi DA ar merge bine fifa 11 daca nu ai o gramada de porcarii deschisetongue

| Abadonna a răspuns:

E bun pentru FIFA, inteleg ca pe asta il ai tu? Daca nu si esti interesat sa iti cumperi unul, gasesti mai bun de atat si daca ai nevoie de ajutor si informatii poti sa imi ceri.
Procul e bun dar conteaza si placa video si cat RAM ai. Dar daca ai proc dinasta sigur ai suficient RAM si presupun ca si placa.

| sandel96 explică:

Pai vreau sa-l cumpar am 2gb ram placa video 1gb-nVIDIA 210
Si pe site la eMAG era cam 180 lei.

| sandel96 explică (pentru Abadonna):

Pai da am ram si placa dar procesorul e naspa Intel celeron 1, 6- 512 kb cache si vroiam sa-l iau pe asta.

| sandel96 explică (pentru JustCosmin):

Placa de baza este ga-vm900m si procesorul asta era eftin dar nu stiu care sa-l aleg pentru ca sunt 2:
Unul 2, 4 2 mb cache
Si unul 2, 6 1mb cache
Iar pretul este cam la fel.

| Abadonna a răspuns (pentru sandel96):

Suporta Core2Duo pentru ca e pe 775 de pini. Cat te costa acel 3400?