anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau detalii mai multe! Http://bit.ly/ZfjCEz
- Ce placa de baze este aia?
- Ce inseamna "(D-sub)" de la "1 x VGA (D-sub)"?
- La ce te ajuta "Dimensiune Cache procesor (KB)"?
- Placa video este buna?
- Frecventa procesor este buna?
- Rezista jocurile din 2014+?
- Este cineva care si-a mai cumparat acest sistem? Daca da, are defecte? Si face ceva probleme cu timpul?

Raspundeti la cate intrebari stiti. Daca nu raspunsul nu raspundeti!
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Nu pot sa determin ce placa de baza "contine" deoarece e sistem gata asamblat de la un magazin care nu e specializat pe asa ceva.
Insa, pot sa intuiesc dupa numarul de porturi ps2, usb, si restul de pci/pcie ca e vorba despre placa asta, atentie, PROBABIL, nu garantez. http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asus/m5a78l-m-lx3/ oricum, nu ai sa vezi ceva mai zdravan. E o placa de baza cam anemica pentru procesorul ala avand in vedere tdp-ul de 125W(practica se apropie de 200W). Daca era Intel nu erea nici o problema ca era placa de baza de 200 lei, deoarece un i3 sa zicem are tdp teoretic de 55W si practic de 70-80W.

2 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

1. Placa de baza "canci". E sistem gata asamblat. Mai ai si pretentii. Te multumesti cu ce iti toarna aia acolo si gata.
2.d-sub e o alta denumire pentru vga
3. Greu google-ul asta... http://en.wikipedia.org/wiki/CPU_cache
Oricum conteaza mai putin. Intel-urile spre exemplu au mai putin cache dar totusi sunt mai eficiente.
4. Da, este destul de ok.
5. Frecventa nu conteaza in ziua de azi. Sunt procesoare dual-core mai performante decat altele quad sau hexa... Idem si pentru telefoane, unde sunt procesoare dual-core mai puternice decat alte procesoare octo-core.
A, si nu in ultimul rand. Nu ne pune noua profitshare ca nu noi cumparam. Tu cumperi daca chiar cumperi. Lucrurile functioneaza invers, nu cum vrei sa le faci tu, ca noi pierdem vremea explicand ce nu stii.

| Trofin_Gabriel_1998 a răspuns (pentru sltlp):

Multumesc pentru informati.
Eu nu te-am obligat sa raspunzi sau sa te uiti la site! Am pus site-ul ca sa sa-mi spuneti ce placa de baza contine.