E ok, dar se poate si mai bine. Cand a fost conecput sistemul de la pcgarage, fx 40, erau doar procesaore bulldozer. Problema e ca performanta lor e foarte slaba. De atunci, s-au mai lansat si alte genratii de procesare.
Sfatul meu: se poate si mai bine. Poate mai gasesti prin buzunare 50 lei(mai precis: 1.961, 52 RON(unitate+voucher+transport+asamblare+ramburs) ), in vreme ce fx-40 cu tot te ajungea la 1913 RON(unitate+transport+ramburs).
Uite la ce ma refer:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/715717/
Ai un cpu de pana la 2 ori mai performant(fx 6300 e noua generatie, care e incomparaabil cu acel bulldozer).
Ai un gpu mai performant(radeon 7790 ) care ofera pana la 35% mai multa putere in jocuri decat 7770.
In rest, ai tot 4gb ram, 500 gb hdd. Am pus o carcasa mai micuta, insa foarte bine gandita. Cand faci comadna, adaui si voucher-ul: 6WXBQPKQ pentru o reducere. Ai acolo un buton: "Ai un voucher sau cupon de reducere? Click aici sa-l introduci.". Dai pe el si adaugi acel cod. De asemenea, adaugi in cos si asamblarea: http://www.pcgarage.ro/servicii/pc-garage/asamblare-standard/ si poti sa dai comanda. Daca ai nelamuriri sau intrebari, raspunzi sau dai mesaj.
Meh personal nu agreez AMD. mai ales de cand au preluat ATI. au stricat un brand bun de placi video. am avut o gramada de probleme cu softul de cand au fost preluati.
asta este parerea mea despre placile video Ati de acum. nu imi pot da cu parerea despre procesor pentru ca nu am avut.
Multumesc mult.o sa tin cont de sfatul tau..mam uitat la wishlist..si pare foarte ok.o intrebare..chestia aia cu radeon bronze reward..care e faza? de exemplu daca vreau far cry 3..mil da moca..sau cum? si inca o chestie..am incercat codul acela..si zicea ca e invalid. cu totul cat m-ar costa? + asamblare+transport? (Sunt din Constanta)
Ok..multumesc mult inca o data pentru ajutor si pentru sfaturi. sper sa mai aiba toate piesele pana in la sfarsitu lu septembrie. daca vrei..imi dai idul..si mai vorbim. am rezolvat si cu voucherul. oricum mai trebuie sa astept putin.