| Darius_Farkas_1993 a întrebat:

Vreau sa fac un upgrade la PC si am gasit placa asta,
ma intereseaza daca placa video ii compatibila cu PC meu :
XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256-bit

PC meu actual :
Procesor: AMD A8-6500 APU with Radeon(tm) HD Graphics 3500 Mhz 2 core(s)
Placa mea video actuala
AMD radeon R7 200 series Power 300W Baseboard: Aspire TC-120
Win 10 64x 16GB Ram

10 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Ai un bottleneck de toata frumusetea ca placa aia e overkill pe langa processor. Plus ca nu ai pus placa de baza si sursa.

| Balalau95 a răspuns:

Ai postat o tona de informatii foate bune la wc, cand te stergi unde soarele nu patrunde
TREBUIE sa postezi ce placa de baza ai, restul e foarte putin semnificativ...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Balalau95):

Ba e foarte semnificativ ce SURSA are. Din ce a postat el am impresia ca are un sistem desktop de-ala brand cu sursa de vreo 300 W...

| Balalau95 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Sursa e pe locul 2, dupa placa de baza, dar, recunosc, si sursa e foarte semnificativa pentru o placa video puternica

Degeaba ai placa de baza daca nu te tine sursa...winking

Corect, sunt amandoua la fel de critice, totusi, a postat sursa, care evident NU se incadreaza, dar nu si placa de baza, poate vine cu un ddr2 sa lesin de ras big grin

A zis totusi tipul daca te uiti cu atentie. Are asta - https://www.cnet.com/......tsv8aa007/ - cu chipset A78, chiar daca el are alt procesor.

Aha, damn, nu sunt atent, si "PUTIN" beat... IRL, si (mai ales) MUUUULT prea lenes sa caut big grin

... HAI NOROC si toate cele bune, pana la D-zeu big grin

Mdah, cam avem nevoie de noroc zilele astea... Sa fie! happy

| 120bulevard a răspuns:

Mai Dariuse, pai tu vrei sa pui ditamai placa de 8Gb pe un procesor din 2011 care nici nu e bun pentru gaming, si care n-a fost nici in 2011?
Mai bine te duci pe OLX si iti iei un GTX 750ti, iesi mai ieftin si nu iti bati capul cu alimentarea separata, ma indoiesc ca ai vreun PCI-e de 6 pini macar la sursa daca inca ai AMD din ala, in cel mai bun caz ai putea pune un RX 550 de 2 Gb, 3 bete la PCgarbage acum de cyber monday, la ce muzeu ai in carcasa o sa se potriveasca perfect