| bbogdan92 a întrebat:

Vreau sa imi achizitionez un telefon QWERTY cu ANDROID si nu sunt decis care. Imi place Sony Ericsson expria pro dar mai sunt si altele si vreau sa aflu parerile voastre. Ce imi puteti spune despre acest telefon? si ce telefoane de genu imi puteti recomanda? (procesor 1gh si android2.2, 2.3, dar sa fie qwerty)multumesc!

4 răspunsuri:
| Supps a răspuns:

Samsung Galaxy Ace Plus, nu are tastatura fizica, dar display-ul de inalta calitate permite scrierea textelor fara probleme, folosid tastatura vistuala full qwerty de pe ecranul dispozitivului.

| bbogdan92 explică (pentru Supps):

Fara tastatura sunt multe stiu si eu, dar vreau cu tastatura. Despre acest Sony Ericsson nu am gasit foarte multe informatii si sper sa aflu de la voi mai multe, poate sunt care detin acest telefon

| Supps a răspuns:

Atunci incearca Motorola Flipout, dar cauta-l in alt e-shop pentru ca pe eMAG nu mai e disponibil.
http://www.emag.ro/......EK3N7BBBM/

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Xperia Pro nu il gasesti in Romania. daca il gasesti in Romania, il gasesti cu 1100 ron. de banii iai iti iei Motorola milestone 3. desi ador Sony Ericsson, e mai bun milestone-ul. milestone 3 sau droid 3. funda?