Diferenta este ca un aparat cu 16 MP produce poze mai mari 4608 x 3456 px vs. 4320 x 3240. MP conteaza daca printezi pozele. Un aparat bun are MP cat mai putin inghesuiti pe senzor. Detalii despre MP: http://www.snapped.ro/......foto-3.htm
La Mp nu prea este diferenta, sa aiba un zoom optic bun adica cel din lentile si sa fie o marca cunoscuta...Ti as recomanda Canon, Fujifilm, etc,
16, 14 MP sunt deja destul de mult, nici nu ai sa ai nevoie sa faci poze la rezolutii din astea. 7-8 MP este mai mult decat ok
Peste 10 MP este o camera foarte buna Tu trebuie sa urmaresti zoomul camerei Cu cat are mai mare zoomul cu atat poza va iesi mai clara sau "artistica"! Iti recomand un Nikon
Fujifilm FinePix T210 - 14 Mp cu zoom optic de 10 ar fi mai buna decat Nikon L26 sau Canon A820 pentru ca ele au 16Mp si zoom optic de 4 (parca)?
Daca eu mai bun Fujifilm in cazul in care are zoomul mai mare
SUnt e acord cu BiletulZilei Nikon l26 esfe foarte bun am unul si crede-ma e de mare ajutor
Pana la urma mi-am luat Canon si pe site-ul www.cameredigitale.ro primeam aceleasi chestii (husa, baterii, incarcator si card) + mini trepied, la ambele camere aceeasi chestie.
astia cred ca nu fac "discriminare" :D
Nikon stiu ca face bina, folosesc la servici si este foarte ok, dar am ales Canon. sper sa nu fi luat teapa