AVG Free de pe magazin play.
Dar nu ai nevoie neaparata de antivirus pe telefon.
Sa inveti sa nu ai nevoie de antivirus, pentru ca e inutil, esti copil mic incat sa nu sti ca nu trebuie sa dai click pe toate reclamele?
Nu te lua dupa AlexDFY sau luarr, fiecare utilizator de telefon trebuie sa aiba un antivirus.
Nu imi dau seama daca ai 11 ani, nu stii nimic despre Android sau pur si simplu esti idiot
Vezi ca si in Google Play mai intra cate o aplicatie virusata.
Trebuie sa ai iq pe minus incat sa nu sti ce e virus si ce nu.Eu nu am folosit niciodata antivirus pe telefon, nu am avut niciodata probleme, de cativa ani, cred ca vreo 5-6 nici pe pc nu mai folosesc, atat timp cat nu esti idiot sau ai probleme mintale, nu ai cum sa iei virusi. Daca cineva iti face vreo inginerie sociala, atunci da, dar totusi nu ai nevoie de antivirus.
Daca descarci din surse necunoscute ai nevoie de antivirus.
Probabil ca e un utilizator incepator si de asta a pus intrebarea.
Nu sunt incepator, pentru pc am eset smart security 8, windows 10, chestii din astea, pe telefon am avut acum vreo 5-6 ani avg, nu mi s-a parut stralucit, am mai incercat 360 security,este ok dar parca intervine prea mult sa dai scanari, imbunatatire si alte din astea, am avut si cm security si acum am eset versiunea free, dar poate ati incercat ceva mai bun sa din astea, este tot cam la fel ca cm sau avg
E ok Eset.
Daca te pricepi nu va de ce ai folosi antivirus
TupacShakur întreabă:
Adryydream întreabă: