| Alexe_Silviu_2000 a întrebat:

Vreau sa imi iau un antivirus bun pentru noul telefon
Voi ce imi recomandati?
As vrea ceva care sa isi faca treaba bine dar nici sa ma sacaie asa des cu reimprospatari si alte chestii

15 răspunsuri:
| AlexDFY a răspuns:

Sa inveti sa nu ai nevoie de antivirus, pentru ca e inutil, esti copil mic incat sa nu sti ca nu trebuie sa dai click pe toate reclamele?

| gelu1970 a răspuns:

Bitdefender sau eset. au versiuni free

| Raresnich a răspuns:

IȚi sugerez 360 security

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Programele de gen Antivirus o sa iti încetinească telefonul, si atata timp cat nu descarci din surse necunoscute nu ai nevoie de antivirus pe telefon.

| Eduard619 a răspuns:

AVG Free de pe magazin play.
Dar nu ai nevoie neaparata de antivirus pe telefon.

| Xenoverse a răspuns:

Nu te lua dupa AlexDFY sau luarr, fiecare utilizator de telefon trebuie sa aiba un antivirus.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexDFY a răspuns (pentru Xenoverse):

Nu trebuie, daca descarci doar pe de google play/app store, nu ai de unde sa iei virusi, dar daca nu ai mai folosit pana acum un telefon, si chiar nu te pricepi, atunci trebuie sa ai antivirus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Xenoverse):

Nu imi dau seama daca ai 11 ani, nu stii nimic despre Android sau pur si simplu esti idiot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexDFY):

Vezi ca si in Google Play mai intra cate o aplicatie virusata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eset.
Are versiune free.

| AlexDFY a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa ai iq pe minus incat sa nu sti ce e virus si ce nu.Eu nu am folosit niciodata antivirus pe telefon, nu am avut niciodata probleme, de cativa ani, cred ca vreo 5-6 nici pe pc nu mai folosesc, atat timp cat nu esti idiot sau ai probleme mintale, nu ai cum sa iei virusi. Daca cineva iti face vreo inginerie sociala, atunci da, dar totusi nu ai nevoie de antivirus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AlexDFY):

Daca descarci din surse necunoscute ai nevoie de antivirus.
Probabil ca e un utilizator incepator si de asta a pus intrebarea.

| Alexe_Silviu_2000 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt incepator, pentru pc am eset smart security 8, windows 10, chestii din astea, pe telefon am avut acum vreo 5-6 ani avg, nu mi s-a parut stralucit, am mai incercat 360 security,este ok dar parca intervine prea mult sa dai scanari, imbunatatire si alte din astea, am avut si cm security si acum am eset versiunea free, dar poate ati incercat ceva mai bun sa din astea, este tot cam la fel ca cm sau avg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexe_Silviu_2000):

E ok Eset.
Daca te pricepi nu va de ce ai folosi antivirus