Ar mi mai indicat sa iti iei unul cat mai recent, ca sa beneficiezi de imbunatatiri si update-uri. Doi ani e destul de mult in lumea telefoanelor. 4 gb e minimul necesar daca vrei sa te joci ceva mai taxant, dar nu va merge prea grozav.
Care e bugetul disponibil?
As recomanda ceva cu 6GB de RAM, din 2021 de preferat, si cu un procesor echilibrat din gama de mijloc, suficient de puternic cât sa nu ai lag după 2-3 ani, si suficient de blând cu bateria (cele puternice o termina cât ai clipi).
Nu lua nimic dacă nu are 4 nuclee la 1, 9 sau 2.0 GHz, si celelalte 4 nuclee măcar la 2.5-2.6 GHz.
Iar daca doresti sa facă și poze cu o calitate cât mai buna, alege Samsung sau mai exact orice telefon care are pe camera principala (măcar) un senzor cât mai mare (1/1.56 sau un număr cât mai mic după acel /. Daca e 1/2.0 sau 1/2.5 nu e prea ok. Acel 1 din fata reprezinta 1 inch, si cu cât îl împarți la un număr mai mare, rezulta o mărime mai mica. a senzorului)
Si de regula, stai departe de Xiaomi sub 1500 RON, stabilitatea Wi-Fi nu e deloc ok.
Pe mine ma interesa un Huawei p20. imi placea aspectul lui finut si placut. Plus ca nu e foarte mare. Nu imi place la telefoane noi ca le fac prea mari.
Nu ar fi bun penttu aplicatii uzuale ca nu imi trebuie jocuri.
Frangulea_Danut_Gabriel_2000 întreabă: