Telefoanele Motorola au de obicei acumulatoarele proaste, asa ca LG mai bine
La banii aia mai bine iti iei Samsung google Nexus s, HTC desire s, Samsung galaxy s, Samsung galaxy s plus. flipout e ciudat rau. bafta
LG Optimus One are 512MB RAM, rezolutia 320x480, procesoru poti sa-l duci lejer pana la 800MHz si exista o gramada de ROM-uri si alte chestii pentru el cauta pe Forum XDA si pe ForumSoftpedia la terminale mobile! vei vedea ca e un telefon misto!
Vesti noi, mi-am luat Optimus Sol, l-am ales datorita displayului(Gorilla Glass) si datorita procesorului mai mare, e mai bun Optimus Sol decat Optimus One nu?
Frate...hai sa-ti explic putin cum sta treaba. da, optimus sol e super, pentru ca are ecran Ultra-AMOLED nu pentru ca are Gorilla Glass aia cu Gorila e protectia displayului, care exista intr-o oarecare masura si la O1 (spun asta pentru ca mi s-a dezlipit folia de protectie de pe ecran si din cate observ rezista bine - evident cand il bag in buzunar il tin in toc). comparativ cu Optimus One, Solu are rezolutie si diagonala mai mare adica 480x800 si 3, 8 inchi (One are 320x480 cu 3, 2 inchi), apoi mai e camera, la Sol e de 5MP si filmeaza si HD cred (vezi ce rezolutie maxima ai la filmare in setarile camerei). Sol e un telefon misto din cate se vede...parca ma bate si pe mine gandul sa dau Optimus One-ul si sa-mi iau din-ala. Ca fapt divers, eu am instalat CyanogenMod 7 (Android 2.3.7) pe O1 si merge super. Ma gandesc sa instalez CyanogenMod 9 (Android 4.0.x), dar mai astept putin pana apare o versiune stabila daca vrei sa il hackuiesti putin ca sa mearga mai fain sau ca sa te lauzi la prieteni ce telefon smecher ti-ai facut lasa-mi mesaj privat si vorbim pe mess si te invat mai multe chestii ai grija de telefon si sa-l stapanesti sanatos. ceau
YzuD întreabă: