Inseamna ca nu sunt drivere pentru win 8! Asta e, nu ai ce sa faci. Incearca, poate merg driverele de win 7.
Normal windows 8 isi descarca automat driverele daca nu merge dai un update la windows sau intra pe site producatorului la seria de notebook pe care il ai si ar trebui sa gasest, dar mai este o solutie descarca 3dpchip si descarcale de acolo (eu folosesc 3dpchip pentru windows 7 pentru placa sunet) daca ai desktop si ai hdmi mai sus 1.2 3dpchip nu iti gaseste placa audio numa hdmi(asa ii la mine)
Am intrat la HP si nu au nici un fel de drivere pentru windows 8. au doar pentru xp si toate varietatile de windows 7. au acolo o casuta cu windows 8 dra nu are nici o treaba cu driverele compatibile cu laptopul HP 625. zice ceva de niste benefici aduse cu windowsul etc. nici un caz de drivere
Am instalat programul asta si am dat pe procesor sa ii instalez driverul si mi s-a restartat laptopul si nu mi se mai vede absolut nici o imagine pe ecran nici macar incarcarea biosului cand aprind laptopul. oi fi ars placa video?
Am incerca si zice,, These drivers aren't compatible with your Windows. Nu merge ori ce asi face nu cred ca exista drivere pentru HP 625 notebook pc compatibile cu WINDOWS 8. asta este il tin asa. am rezolvat treaba cu sunetul dar placa video nu. stau si fara acele animatii. asta este... va multumesc la toti ca m-ati ajutat. oricum eu nu ma voi da batut. o sa mai caut. dar daca mai gasesti ceva sa imi spui. iti voi da funda pentru ca te strafocat pentru mine. MULTUMESC CU STIMA.
Momentan nu ai ce face. Mai asteapta, poate o sa scoata si drivere de win 8. Bafta!
anonim_4396 întreabă: