Scoate-l din priza intai si asteapta 5 minute sau cat astepti sa iasa curentul din el (sau ceva de genu) apoi poti sa-i faci ce vrei, insa nu misca cablurile din el ca s-ar putea sa nu-ti mai recunoasca unele componente
Windowsul se afla pe hard disk daca in dimpul demontajului ai grija de componente inclusiv de hdd atunci windowsul nu va pati nimic
Crede-ma, am fost in aceeasi situatie si dupa mai multe sfaturi cerute prietenilor, l-am dus la un profesionist. Nu am dat mai mult de 20 de lei, iar curatenia a fost impecabila.
Sper ca te-am ajutat. Pace!
Stai calm man. Desfa-l fara grija, daca nu esti chiar incepator, poti scoate fiecare piesa si sa o stergi de praf, dupa care le montezi la loc si Enjoy .
E greu la inceput dupa care il vrei scoate o data la doua sapt.
Sistemul de operare se afla pe hard, de aceea e recomandat sa ai mare grija cu el (sa nu-l scapi, sa nu-l trantesti etc). Si celelalte piese sunt importante, astfel ca montarea si demontarea lor trebuie sa se faca cu mare grija, pentru a nu defecta sistemul. Poti curata pc-ul si fara sa scoti fiecare piesa, folosind o perie fina cu care sa indepartezi praful de pe acestea.
Calculatorul se curata numai cu aer! Nu atingi nicio piesa! Ori un aspirator care sufla, ori compresor. Daca nu ai asa ceva, nu te atingi de el! Il duci la service!
Aproape 10 raspunsuri. NICIUNA folositoare! Adutzu, desfa PC-ul, si da-i acolo cu aspiratorul pana te apuca somnul. Eu asa fac tot timpul si nu patesc nimic Scoate-l din priza si da-i bataie. Nu trebuie asteptat nimic si demontat nimic. Doar atat trebuie sa desfaci chestiile unde vrei sa cureti.