Am spus xerox-interpreteaza cum doresti insa creierul meu prezinta circumvolutiuni destule astfel incat substanta cenusie din emisferle mele cerebrale sa existe in cantitate cat mai mare posibila. Daca creierul unei presoane ar fi neted nu cred ca ar fi putut gandi corect si da un raspuns!
Mdaaa ce dragut un copii paste plin de ineptii...
dar ce sa ma astept din partea unei persoane lenese?
cat de lene sa iti fie sa cauti pe google? pentru o chestie atat de simpla. chiar nu inteleg, si de asta dragul/draga meu/mea o sa ajungi sa nu mai circumvolutiuni! de lene! pentru ca vrei ca totul sa iti fie adus la ratul porcului!
Ma inclin fara respect!
Primul tau raspuns a fost dat pur si simplu din lipsa de ocupatie si ti-ai batut joc de intrebarea mea.Al doilea.'copii'-se scrie 'copy', iar nu sunt lenes.Ti-am raspuns doar cu aceeasi moneda, insa am preferat sa folosesc un limbaj adecvat si cat mai politicos. Daca nu esti din Braila nu ar fi trebuit sa fi raspuns la intrebare.Am cautat pe Google, insa am cerut ajutorul celor din orasul meu -poate au trecut si ei prin aceeasi problema.Si ..cine stie! Cand un brailean va cauta pe Google "xerox color-Braila" ii va aparea un link de la TPU cu intrebarea mea si cu raspunsurile altora, ce il vor ajuta si pe el/ea.Dar probabil va aparea doar jignirile pe care mi le aduci, jigniri ce chiar nu ma caracterizeaza.