Nu conteaza numai placa grafica, contaza si cati rami ai instalati, la cati gigaherti iti merge procesorul, placa de baza. daca ai soket pci expres16 ia-ti o nVIDIA 8400 gs de 512 mb ddr3, e in jur de 120 130 de lei daca nu mai ieftina, incearca pe 3e.ro. sper ca ti-am fost de folos. bafta!
Am 4gb rami si 2, 51 gigaherti si am soket pci expres 16. Apropo o placa video asea ieftina are seanse sa duca gta 4 la setari medii spre high?
Eu unul din aceasta am pe pc si pot sa spun ca imi merge bine crysis 2 cu grafica pe mediu. tu ai zis ca vrei una bunicica dar mai ieftina
M-am uitat la placa pe care miai recomandat-o, daca zici ca merge crysis 2 cu setarile la mediu e foarte bine, ar fi perfect daca ai sti o placa pana in 350 lei care sa duca crysis 2 sau gta4 la maxim
Nvidia geforce 9500gt 1gb pe la 250 lei
Mie si rusine sa mai zic ceva, vad ca v-ati straduit doar ca as dori sa fie ddr3+ nu conteaza ca e cu 100 lei mai scump. Oricum o sa analizez fiecare respuns si o sa acord funda iar pe ceilalti o sa ii votez
Ms,ai funda
Ce intelegi prin ieftin.la200 de ron gasesti un gforce 6200 de 512 MB pe mercador.ro