Nu conteaza numai placa grafica, contaza si cati rami ai instalati, la cati gigaherti iti merge procesorul, placa de baza. daca ai soket pci expres16 ia-ti o nVIDIA 8400 gs de 512 mb ddr3, e in jur de 120 130 de lei daca nu mai ieftina, incearca pe 3e.ro. sper ca ti-am fost de folos. bafta!
Ce intelegi prin ieftin.la200 de ron gasesti un gforce 6200 de 512 MB pe mercador.ro
Am 4gb rami si 2, 51 gigaherti si am soket pci expres 16. Apropo o placa video asea ieftina are seanse sa duca gta 4 la setari medii spre high?
Eu unul din aceasta am pe pc si pot sa spun ca imi merge bine crysis 2 cu grafica pe mediu. tu ai zis ca vrei una bunicica dar mai ieftina
M-am uitat la placa pe care miai recomandat-o, daca zici ca merge crysis 2 cu setarile la mediu e foarte bine, ar fi perfect daca ai sti o placa pana in 350 lei care sa duca crysis 2 sau gta4 la maxim
Mie si rusine sa mai zic ceva, vad ca v-ati straduit doar ca as dori sa fie ddr3+ nu conteaza ca e cu 100 lei mai scump. Oricum o sa analizez fiecare respuns si o sa acord funda iar pe ceilalti o sa ii votez