| esperar a întrebat:

Ziceti-mi si mie filme horror care v-au speriatwinking sau v-au placut mult. Sunt mare fan al filmelor horror, vreau sa vad si alte pareri.

40 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Final Destination-toate-se moare din plin, se moare sinistru, cu multă imaginaţie din partea scenariştilor... şi horror-urile japoneze... îţi ridică părul în cap

| Nyku_5126 a răspuns:

Nu cred ca m-a speriat nimic, dar mi-a placut foarte mult SAW 6. Ti-l recomand.

| ROman1 a răspuns (pentru Nyku_5126):

Am vazut si eu SAW 6... e misto da nu ma prea speriat decat la final un picwinking

| BlueByte a răspuns:

The Grudge 3. Mi-a creat o senzatie deosebita.Super tare filmul.Sal vezi noaptea cu vreo 5 tovarasi ca sa vezi adevarata nuanta a filmului!

| Malvina24 a răspuns:

Ghost(e super-preferatul meu e putin gen sf insa e grozav) il am daca il vrei ti-l dau!

| 911targa a răspuns:

Saw 6 ai tupeu sa il vezi?

| Vickzye a răspuns (pentru 911targa):

Ala e thriller, nu e de speriat, e scarbos happy

| tarantulaverde a răspuns (pentru 911targa):

Le-am vazut pe toae, super alegere chiar recomand

| Alina a răspuns:

Nu-mi plac filmele horror, dar am vazut Silent Hill si e destul de infricosator.

| madalinutza a răspuns:

My bloody valentine
The house of wax(casa de ceara)
New moon
Drag me to hell:-ss

| Ionutzsa a răspuns:

Si eu sunt fan horrorlove struck
Cateva filme care mi-au placut si de care-mi amintesc acum ar fi:

Mirrors
The exorcism of emily rose
The exorcist
House of wax
Psycho
Night of the Living Dead
The Texas Chainsaw Massacre
A Nightmare on Elm Street
Drag Me To Hell
The Hills Have Eyes
Cannibal Holocaust

| adydassler a răspuns:

Yeti curse of the snow demon pe mine ma cam speriat pentru ca numi plac genu asta de filme.

| d33a a răspuns:

House of wax :-ss
Drag me to hell :-ss
Shutter :-ss
Motelul groazei... asta mi se pare tare rau :-ss
One missed call :-ss
Mirrors... :-ss
Scream :-ss
Creep :-ss

http://www.cinemarx.ro/filme-horror/

| gloria a răspuns:

Credeam ca toate Saw-urile mi-au pus capac insa dupa ce am vazut Paranormal Activity nici acum nu pot dormisad nu te uitasadmai ales singura si noaptea:-s

| dyenutza01 a răspuns:

Vacanta mortaladevil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, filmul meu preferat horror este "SHUTTER", varianta japoneza... nu doar ca este horror, ci este si psihologic, ceea ce este de 2 ori mai sick laughing. m-am uitat de vreo 5 ori la el, dar de fiecare data imi bate inima de sa-mi sara din piept inainte de fazele care te sperie (si chiar nu exagerez big grin). nu stiu despre altii, dar pe mine "the ring 1" m-a speriat atat de tare, inca din primul sfert din film, incat nu m-am putut uita la tot filmul si nici acum nu pot laughing. asa... mi-a placut mult si seria "tacerea mieilor", cu hannibal lecter, care tot asa, e mai mult psihologic. iar ultimul film pe care l-am vazut a fost ceva de genu "De inchiriat (2006) / Para entrar a vivir / To Let". ti-am scris varianta in romana, spaniola (originala) si engleza. misto filmul. nu neaparat cel mai infricosator, dar merita vazut happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paranormal Activity si The Blair Witch Project m-au tinut cu lumina aprinsa big grin si fara somn...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde pot sa iau si eu De Inchiriat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ShfhjugjvnnhaqQZZS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ShfhjugjvnnhaqQZZS

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde iau si eu cannibal holocaust

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai suuuper film care chiar merita vazut e suuper tare : Dead Silence abia asta e un film de groaza adevarat nuh, daca vezi ca ii curg matele unuia e de groaza cum e Saw, de fapt nuh critic... poate altora le place vizionare placutawinking

| xxxCARBONxxx a răspuns:

Iata cateva:
-The wicked
-Dead snow
-Wrong turn 1, 2, 3, 4, 5
-Scarce
-Apparition
-Saw 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
-Jeeper's creepers 1, 2, 3
-No one lives
-Autopsy
-The house of wax
-Silent hill
-Sinister
-The 8th pleague
-Mama
-Apartment 1303
-The ring 1, 2
-Rob zombie's halloween
-Mushrooms
-I didn't come here to die
-The super
-Quarantine 1, 2
-Dark floor
-Dead souls
-Doom
-Final destination
-The texas chainsaw
-Samara
-Triangle
-Monster brawl
-Rewiew mask maker
-Schizzo
-Stitches
-Pridyier
-Inkubus
-Extinction
-Exorcismus
-Cargo
-Shuttle
-The zombie king
-Carries
-Rest stop 1, 2
-Dark water
-The experiment
-Asylum
-Insensibles
-Victim
-The fog
-The orphanage
-Prom night
-Jaws
-Mirror
-The descent/d
-The final
-Fear of the dark
-Shadow puppet
-The mist
-Secret window
-1408
-Friday 13
-Dreamcatcher
-Thinner
-Captifs
-Stormhouse
-Insanitarium

| JeffRider93 a răspuns:

Orphan,Mama,Silent Hill (2006),Silent Hill:Revelation,Resident Evil:Retribution,The Ring,The Grudge,Saw,I am legend,The Conjuring (Traind printre demoni),Blood and sex nightmare,Scary or die,The Exorcism of Emily Rose,Bloody Marry,Hatchett, The Walking Dead, A Haunted House, The Purge, 13 erie,American Horror Story,Warm Bodies,Silver Falls,Bait,Unborn,Drag me to hell,Stoker,Dark Skies,Identity,Jennifer's Boddy,Evil Dead,Hansel and Gretel:Witch Hunters,Sinister,Dark Feed,Excision,The Last House on the Left,Jurassic Atack,Hansel and Gretel Get Backed,Dracula,Scary Movie,Magic Magic,Mirrors,The Cabin in the Woods,One missed call,Constantine,Shutter,Fright Night, Smile, The Woman in Black, The mummy, Vampire Diary.

| Rape a răspuns:

Amprente Mortale si Final Destination 1, 2, 3, 4, 5

| LoveStoryLoveYou a răspuns:

-The Conjuring
-Annebelle
-Jessebelle
-Cassadaga
-Ouija-Jocul Spiritelor

| Gabriela19loredana77 a răspuns:

Știu că e cam târziu să îți răspund la întrebare dar, îți face plăcere ca inima ta să bată de zici că urmează să fugă din piept?

Să te speri?

Intr-o zi filmele acestea te vor afecta rău

Fie psihic dat findcă cunosc câteva persoane (printre care și eu) care se uitau la filme horror

Eu m-a-i puțin dat findcă mă speri de acele urâțenie din filmele acelea de kkk

Acele persoane acum nu pot dormi în pace noaptea ßi se comportă de zici câ au înebunit

Eu am văzut primul meu film de groază cu 2 fete și un băiat în fața blocului ca-să nu ne prindă părinții

Deci jur că de atunci nici dracu nu m-a ma-i pus să mă uit urâte filme

Prefer unul de acțiune cu lupte prefer filme de fantezie sau prefer un film romantic chiar dacă rad aiurea ca o proasta tot timpul sau prefer sa citesc o carte nu sa mor de frica de la filme de groaza

| tarantulaverde a răspuns:

Pot sati recomand dn cele pe care le-am vazut eu si crede-ma primestio adrenalin ain singe :
sinister - un film extraordinar,
saw (1, 2,3, 4,5, 6,7, 8) chiar daca par ca sunt multe, doar incepi sa privesti primele 2 si restul fara sa vrei o sa le privesti, sunt foarte interesante, si serios e preferatul meu film, cu toate cas unt atit de multe si sunt legate una de alta foarte strins, si atunci cind ajunji la 7 intelege adevaratul sns al filmului
insidious (1, 2, ) filmul 2 este acum 2013, fascinant,chiar e senzatie,e foarte inspaimintator,si mai ales recomand sa il priveshit noaptea,lumina stinsa si volumul la matim,atunci intelegi cu adevarat ce inseaman un film horror
ar mai fi unul,care este foarte, foarte horror, poate cel mai horror pe care l-am vazut eu :,, the conjuring,, e 2013, l-am privit, iti spun e super tare, si da mai poti vedea,, mirror,, 1, si 2,, inceputul la 2 e interesant big grin mi-a placut adica vezi daca iti plac recomandarile mele, imi scrii in privat, ca mai multe pe care le-am vazut, te-am pupat, astept funda

| cristal_7578 a răspuns:

Pranormal activity, am plans 5 min la final,. si 2 saptamana nu am putut sa dorm,sad, e infricosator la sfarsit...afecteaza psihicu`

| doubleb a răspuns:

Wrong turn toate 3:X, friday 13th,

| tango a răspuns:

Wow si eu sunt mare fan al filmelor horror iti recomand: stay alive, intoarcerea, venom, furnalul, 13 zile de infern, si mai sunt dar pe moment am uitat numele filmelor...

| esperar explică:

Am vazut saw 6 : 911targa, sunt tari filmele din seria Saw. Cel mai mult mi-a placut saw 5 :X