| cristi202 a întrebat:

A sosit timpul sa îmi reînnoiesc abonamentul la Vodafone. Întotdeauna se lasă asta cu un nou telefon, de regulă gratuit sau luat pe bani putini.
De ceva timp mă uit pe oferta Vodafone și nu știu ce să aleg. Vad nume noi de telefoane. Aș merge pe Huawei, am avut cîteva și am fost foarte mulțumit de ele. Dar problema de acum e că nu mai au suita Google, care pentru mine înseamnă foarte mult.
Care telefoane credeti că ar fi mai bune, din oferta Vodafone? Nu am mari pretenții, sigura cerință ar fi rezoluția ecranului, sa fie de 1800x1000, că acum am un Motorola e40 care excelează la toate capitolele, doar că are rezoluția mai slabă și cum folosesc uneori telefonul la ochelari VR, se cam vad pixelii.

21 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

"...că acum am un Motorola e40 care excelează la toate capitolele..."

La ce naiba "exceleaza" Motorola e40?!?laughing)))

Orienteaza-te catre Samsung, daca au astia in oferta la Vodafone. Gama "S" ar fi de preferat.

| sierra1 a răspuns:

~reînnoiesc abonamentul la Vodafone...se lasă asta cu un nou telefon, de regulă gratuit~

asta a fost odată, acum alege telefonul (ai de unde) și abonamentul

https://www.vodafone.ro/telefoane

| cristi202 explică (pentru sierra1):

Mersi, asta știu și eu.
De fapt, telefonul nu e gratuit, se plătește în rate, odată cu abonamentul. Eu mă refeream la acel avans care se cere cînd reinoiesti abonamentul. Unele telefoane se dau fara nici un avans, adică pur și simplu iei telefonul fără să dai nimic. Nimic atunci, rate după.

| sierra1 a răspuns (pentru cristi202):

~ Unele telefoane se dau fara nici un avans~

corect, dacă ai un istoric de client bun platnic, așa va fi

| cristi202 explică (pentru Holiday):

Motorola e40:
Mișcă perfect pe net, indiferent de semnal. Încarcă paginile instantaneu, descărca sute de MB in secunde.
Camera buna. Face poze foarte bune și în semiîntuneric.
Bateria tine de doua ori mai mult ca la Huawei. Odată după-amiaza mai aveam 10%, și m-a ținut pana seara. Ascultat muzica, navigat pe net. Mă ține încărcata complet mai mult de două zile.
Astea sunt cele mai importante.

Samsung a21 are mama mea, și nu e deloc mulțumită de el. Cînd l-a văzut pe Moto al meu cum merge, a zis că vrea și ea unul.

| cristi202 explică (pentru sierra1):

Pai vezi că se poate "gratuit"?

Răspuns utilizator avertizat
| cristi202 explică (pentru Bubico2022):

Ok. Gspace asta, se instaleaza fără probleme?

| sierra1 a răspuns (pentru cristi202):

Gratuit in ghilimele (adică in rate)

| Holiday a răspuns (pentru cristi202):

Da, am mai auzit si pe altii care spun ca Loganul e masina visurilor lor. Asa si povestea cu S21 vs e40...

"De fapt, telefonul nu e gratuit, se plătește în rate..."

Nu stiu cum e la Vodafone, dar la Telekom (adica acum practic la Orange, desi facturile vin tot pe Telekom) la reinoire am primit un voucher de 100 eur + TVA pentru achizitionarea oricarui echipament din lista lor (telefon, router, TV, etc). Deci ai o gratuitate. E drept, la 3 abonamente, dar mici, de 5eur +TVA fiecare.

Eu am spus ce face Moto al meu. Și chiar e adevărat ce am spus. Că o fi s21 și mai bun, nu contest, dar eu sunt foarte mulțumit de Moto e40. De departe e cel mai bun telefon ce l-am avut vreodată, corespunde total nevoilor mele.

Ce tare! 100 de euro nu e chiar puțin.

Daca-i ameninti ca ai primit o oferta de portare de la altii, sigur te alegi cu ceva. Fie cu niste beneficii in plus la acelasi abonament, fie cu un voucher, ceva. Toti au buget de fidelizare.

laughing
Da, ar fi o idee... Mai ales că sunt abonat vechi.

Nu e "o idee", asa se face. Daca nu-i stresezi putin, nu au niciun interes sa dea ceva.

Pina sa o fac, ramane la stadiul de idee.
Oricum, mulțumesc de idee!

| dragodana a răspuns:

Salut!
Sincer,nu merita sa-ti iei de la Vodafone.Chiar daca il platesti in rate sunt mai scumpe decat daca le-ai lua "la liber".
Ca marca-Samsung.Nici Motorola nu sunt rele deloc, in ciuda clor sceptici.
Nu ai un card de cumparaturi? Adica sa fie magazine partenere in care poti sa platesti produsul in x rate fara dobanda.Eu asa imi iau telefonul si sunt foarte multumita.
Cat despre a cumpara ceva de la Vodafone...never again.Sunt la ei de multi ani, dar nu merita.

| cristi202 explică (pentru dragodana):

Eu iau de la Vodafone pentru că nu simt că iau. Am abonamentul de 100 de lei, in care intra și rata telefonului. Fac așa de vreo 10 ani de zile, la reinoire mă aleg cu un telefon nou.
Dar, mulțumesc pentru sfaturi. Ai totuși dreptate!