"...că acum am un Motorola e40 care excelează la toate capitolele..."
La ce naiba "exceleaza" Motorola e40?!?)))
Orienteaza-te catre Samsung, daca au astia in oferta la Vodafone. Gama "S" ar fi de preferat.
~reînnoiesc abonamentul la Vodafone...se lasă asta cu un nou telefon, de regulă gratuit~
asta a fost odată, acum alege telefonul (ai de unde) și abonamentul
https://www.vodafone.ro/telefoane
Motorola e40:
Mișcă perfect pe net, indiferent de semnal. Încarcă paginile instantaneu, descărca sute de MB in secunde.
Camera buna. Face poze foarte bune și în semiîntuneric.
Bateria tine de doua ori mai mult ca la Huawei. Odată după-amiaza mai aveam 10%, și m-a ținut pana seara. Ascultat muzica, navigat pe net. Mă ține încărcata complet mai mult de două zile.
Astea sunt cele mai importante.
Samsung a21 are mama mea, și nu e deloc mulțumită de el. Cînd l-a văzut pe Moto al meu cum merge, a zis că vrea și ea unul.
"De fapt, telefonul nu e gratuit, se plătește în rate..."
Nu stiu cum e la Vodafone, dar la Telekom (adica acum practic la Orange, desi facturile vin tot pe Telekom) la reinoire am primit un voucher de 100 eur + TVA pentru achizitionarea oricarui echipament din lista lor (telefon, router, TV, etc). Deci ai o gratuitate. E drept, la 3 abonamente, dar mici, de 5eur +TVA fiecare.
Salut!
Sincer,nu merita sa-ti iei de la Vodafone.Chiar daca il platesti in rate sunt mai scumpe decat daca le-ai lua "la liber".
Ca marca-Samsung.Nici Motorola nu sunt rele deloc, in ciuda clor sceptici.
Nu ai un card de cumparaturi? Adica sa fie magazine partenere in care poti sa platesti produsul in x rate fara dobanda.Eu asa imi iau telefonul si sunt foarte multumita.
Cat despre a cumpara ceva de la Vodafone...never again.Sunt la ei de multi ani, dar nu merita.