Nu e asa. poti pur si simplu sa cumperi alta cartel si sa o rupi pe aia veche daca erte chiar necesar. si dupa eu arati la aia de la oringe
Pai din moment ce ai depus cerere, ar insemna ca ea trebuie sa fie aprobata, sau ma rog..si cei de la Orange sa fie de acord cu rezilierea contractului. Din cate stiu, daca ai incheiat un abonament pe 2 ani si renunti la el inainte de expirarea termenului, ar trebui sa platesti oarece despagubiri sau daune interese. Nu cred ca o sa rezolvi nimic cu OPC-ul. Odata incheiat abonamentul, e foarte greu sa scapi de ei. Eu nu as mai folosi cartela respectiva si pur si simplu nu as mai plati factura.
Nu sunt in perioada contractuala/abonamentul a expirat, de mult. daca nu folosesti cartela, nu-i intereseaza pe magarii de la portocala, poti sa tragi apa peste ea ca tot mananca banuti, iar daca nu platesti factura vor veni cu "amenintari" "Camatari" cum ca ma da la lei ca imi vor face l**a lucruri de care nu am nevoie
Din pacate aste e o tara europeana, din pacate, pentru vestici.
Salut, atunci cand il inchizi trebuie sa semnezi o tona de hartogarii la ei, daca a fost si o mica greseala in ele, nu stiu. o virgula aiurea acesta nu se va rezilia, vor considera faptul ca tu nu ai facut nimic in privinta acelui contract si il vor prelungi. Viziteaza-i din nou pe bulangii.
PS: imi gasesc cuvintele mai greu azi. deh, e luni.
tzutzy_3632 întreabă: