| 9588rsr a întrebat:

Acum cateva zile mi s-a stricat telefonul si sunt nevoit sa folosesc un windows phone, si e oribil...
As vre sa stiu daca as putea instala Android pe el, telefonul se numeste moly x1.
Am cautat mult si nu am gasit nimic ce pare sa mearga.
dau funda daca merge!

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Nu prea este posibil.
Teoretic se poate schimba sistemul de operare pe Android (este un fel de Linux), dar in practica gasesti foarte greupachet de instalare care contine toate reglajele necesare telefonului tau. Iar manopera manuala ar fi si foarte anevoioasa si scumpa, riscand chiar sa ramai fara telefon.

P.S.
Nu degeaba majoritatea oamenilor iubesc mai mult Android-ul (Linux-ul) de cat Windows-ul. happy

5 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Simplu!
Telefoanele cu Windows sunt făcute NUMAI pentru Windows, nu și pentru Android.
Nu mai pun în discuție și migala dacă tot se hotărăști să schimbi sistemul de operare.

| TrustMeIKnow a răspuns:

laughing)
Windows Phone..se numeste asa fiindca are windows pe el.
Moly x1 este un telefon de buget si cand a fost lansat a fost destul de ok.
Dar nu, nu poti instala Android pe el.
Il folosesti mai putin..si mie acum catea luni mi s-a stricat telefonul si am stat 5 zile cu un telefon care avea 500MB ram si display de 4 inch, nu l-am folosit decat sa raspund la apeluri si nu am murit laughing

| MicuHitler a răspuns:

Nu poti, din pacate

| Bogdan70001 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Aici te contrazic.Pentru telefonul asta de care foarte putina lume a auzit, intr-adevar, nu se poate, dar pe uneloe telefoane Microsoft poti sa-ti flash-uiesti Lineage OS 14.1winking )

| LPCTSTR a răspuns (pentru Bogdan70001):

Dacă zici tu că-ţi place să te complici, nu zic "nu".