| SingleForOne a întrebat:

Am avut un telefon xiaomi, până când a început să aibă multe defecțiuni. Acestea fiind blocarea totală a ecranului si sunt forțat să-i dau restart; se mai dă restart automat; câteodată, notificarile apar foarte tarziu (desi, pe un alt device apar la timp); vocea din speaker devine tot mai întreruptă, robotică, apelul se chiar și închide; nici bateria nu mai tine ca înainte.

Am crezut că probabil am exagerat în folosirea telefonului, dar am mai vazut aceleași defecțiuni la alți utilizatori de Xiaomi, mai performante sau mai puțin performante.

În alte cuvinte, îmi schimb parerea despre xiaomi, mă face să mă gândesc la faptul ca majoritatea, sau chiar toate, ajung la un moment dat să aibă asemenea defecțiuni, indiferent cât de performant este la început, cel mai probabil după un an.

Ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Perfect, ai garantie. Trimite-l in garantie. Posibil sa fie ceva hardware din ce zici tu, desi ar merge incercat si un factory reset. Si eu am auzit de un Xiaomi la care s-a umflat bateria dupa cateva luni. Pe de alta parte, am un Mi A1 de vreo 3 ani jumatate fara probleme, chit ca nu mai primeste update-uri oficiale. Rulez Android 11 pe el, zboara! La sfirsitul lui 2020 mi-am luat un Mi 10T Pro, toate bune pana acum.

4 răspunsuri:
| Angeloxd a răspuns:

Este posibil ca o piesa sa fie slăbită/ defecta din fabrica.

| Angeloxd a răspuns (pentru Angeloxd):

Sau în cel mai bun caz o eroare de soft

| GabiDumitrescu a răspuns:

Despre ce telefon discutam mai exact? De citi ani il ai?

| SingleForOne explică (pentru GabiDumitrescu):

Mi 9t pro, in jur de un an, defecțiunile au aparut dupa o jumătate din an.