| Andreea_Nicoleta_2000 a întrebat:

Am dat comanda de un Huawei p50 pro la 3500 de lei. Credeți ca merita la banii ăștia? Sau ar merita sa îl schimb cu un mate 40 pro? Ala are face id și o baterie puțin mai buna. Oricum p50 ul la banii ăștia eu zic ca merita. PS. Nu ma luați cu problemele cu google ca nu ma interesează, eu pot instala orice și sa meargă perfect, vreau doar părere legata de un schimb cu mate 40 și dacă merita ăștia 3500 de lei

5 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Cu certitudine nu vei simții nicio diferență de performanță. De pe olx ai dat comandă?

| Andreea_Nicoleta_2000 explică:

Crede ma ca nu se compara?
Au numai cifrele bune, în teste, nicio camera nu se compara cu un Huawei, deși pe foaie unele se compara. Realitatea e alta. Una singura e compania leica de la claritate la orice. Trebuie doar sa știi sa l folosești. Am mate 20 și niciun xiaomi în testele mele in magazin nu mi l a bătut. Și e un telefon din 2018

| Andreea_Nicoleta_2000 explică (pentru Frank51):

Altex. E oferta acum

| sdaads a răspuns:

Un telefon de 3500 lei fără google cu procesor de anul trecut. La banii astea mai bine îți iei iphone 13 simplu.

| Andreea_Nicoleta_2000 explică (pentru sdaads):

Nu prea știi ce vorbești? Știi de ce Huawei nu a mi scos niciun procesor? Ca ultimul, kirin 9000 încă le bate pe toate, chiar dacă în cifre nu e asa, sunt favorizați ceilalți. În practica în teste mereu a scos cel mai mare punctaj. Iar cât despre un iPhone 13 dacă îl compari cu p50 pro... De la baterie, viteza de încărcare pana la camere... Nu ai ce compara crede ma, te poți uita pe yt sa vezi ca îl bate și pe cel pro max la toate capitolele. Aia de l Huawei folosesc procesorul ala pentru ca optimizarea lor e mult mai buna și nu au nevoie de unul puternic. Am făcut test cu iph 13 care în cifre are cel mai bun procesor. Deschidea exact la fel de repede, la unele chiar mai lent.