| Denis2005123 a întrebat:

Am gasit in casa acum cateva zile un telefon mai vechi din 2016 un Samsung j3. Telefonul merge cat de cat okay insa eu unul nu as avea nevoie de acest telefon doarece am altul mai bun. Intrebarea mea este daca il vand pot lua macar vreo 200 300 lei?

6 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns (pentru cfrtobias):

150 - 200 maxim poate... daca nu 100 poate sau mai putin, ca poate nu vrea nimeni j3 (2016)

| darrio2007 a răspuns:

Doar sa il vinzi cuiva care nu se pricepe.
In mod normal si 100 de lei ar fi mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pune l pe olx 300 lei negociabil, dar asigura te ca telefonul functioneaza ca ai la el incarcator cutia lui daca o mai ai, si ca telefonul arata bine verifica l incarca l ca daca ai client care il vrea azi sau maine sa fie telefonul incarcat gata de vinzare sa il probeze, Daca nu i ti dă suma cerută 300, mai negociezi la pret, sunt oameni care nu i si permit telefoane de 1000 de lei, si atunci cumpără de la tine daca aparatul este bun, arata bine sa nu fie lovit, zgîriat, ciobit, si daca ai un pret bun, mult succes.

| literallythesamebruh a răspuns:

Înainte să îl vinzi, pentru a-i ridica un pic valoarea, ai putea să îi instalezi un custom rom care să îl ducă la cea mai nouă versiune de Android, astfel fiind mai optimizat. În funcție de starea lui actuală și de accesoriile cu care dispui să îl vinzi, poți ajunge la maxim 250-300 lei.