Daca ai cartela de mult timp, dar numarul e activ, schimbarea materialea a cartelei sim se poate face la o reprezentanta a operatorului de telefonie mobila (in cazul tau, compania Telekom). Procedura ar trebui sa fie gratis, daca uzura cartelei nu ti se datoreaza (daca ai probleme cu sim-ul si nu-l mai poti folosi). Nu numai ca iti pastreaza numarul, dar toate ofertele activate se transfera pe cartela noua. Daca e invechita ca aspect (infatisare) si nu are alte probleme (lipsa semnal, erori) care sa i se datoreze, atunci e posibil sa platesti serviciul de schimbare sim. Mergi si intreaba la Telekom.
Daca numarul nu a mai fost folosit de 6-7 ani, e clar ca acesta a devenit inactiv si a fost realocat si repus in vanzare unei alte persoane.
Ce intrebare. Cum unde? La Cosmote si ar trebui sa iti dea una noua, fara nici un ban.
Bună!
DA, poţi schimba cartela SIM veche cu una nouă ( cu acelaşi număr ) la orice reprezentanţă Telekom!
Te poate costa în jur de 20-30 lei...
Toate cele bune.
Cred ca mai repede aflai cautand prin paginile lor de suport, decat sa ma intrebi intr-o postare de acum 3 ani.
Nu stiu daca ai nevoie, insa eu iti recomand sa o aduci, asta daca nu ai pierdut-o. Pot sa existe proceduri separate pentru inlocuirea unei cartele pre-pay si inlocuirea unei cartele legata la un abonament.