anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit mesaj SMS pe o cartela Vodafone că am de plata 191 de lei și s-a dus și către kredyt inasko eu cartela am cumpărato in aprilie cu un număr 0799 sau 0792 adică gratis așa sunt cartele gratis și am schimbat numărul gratis in my Vodafone îmi pusesem numele meu acolo în my Vodafone
Dar ce am consumat zice că factura e din martie până în aprilie făcută ce este de făcut ce am făcut?
Pot pății ceva?
Nu am consumat nimic pe cartela nici nu am încărcato vreodată este reîncărcabilă și la servicii acolo tot vechiul număr apare

28 răspunsuri:
| BounceMusic a răspuns:

Am primit mesaj SMS pe o cartela Vodafone că am de plata 191 de lei și s-a dus și către kredyt inasko eu cartela am cumpărato in aprilie cu un număr 0799 sau 0792 adică gratis așa sunt cartele gratis și am schimbat numărul gratis in my Vodafone îmi pusesem numele meu acolo în my Vodafone
Dar ce am consumat zice că factura e din martie până în aprilie făcută ce este de făcut ce am făcut?
Pot pății ceva?
Nu am consumat nimic pe cartela nici nu am încărcato vreodată este reîncărcabilă și la servicii acolo tot vechiul număr apare

| RaduRobertRO a răspuns:

In contul my Vodafone ce apare? Acolo vezi daca ai sau nu de plata, in rest vorbe goale.

| BounceMusic a răspuns (pentru RaduRobertRO):

Am intrat și este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RaduRobertRO):

Dar dc sa îmi vina mie nu am făcut nimic

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum îți vine factură dacă tu ai luat o cartelă gratis? Ai dat datele undeva și ți s-a făcut abonament?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Eu mi-am pus numele meu la my Vodafone când am făcut cont la cartela nu am dat datele adică datele din buletin sau asta nu au buletin nu nimic și nu știu de ce îmi vine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Spune că e din 17 martie făcută factura eu in 17 martie nu aveam cartela și factura asta nu știu cum să se duca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am cont la my Vodafone

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai am un număr Vodafone și tot cont așa am tot cont am făcut la ei și nu mi-a venit nimic pe ala

| RaduRobertRO a răspuns (pentru anonim_4396):

Teapa, stai linistit!

anonim_4396

Chiar așa o fi?
Daca și la my Vodafone am văzut

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca n-ai de plata de nimic in my Vodafone e teapa, altfel suna la cost suplimentar la numarul ala si afli happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cfrtobias):

Pai in my Vodafone in aplicație nu am văzut nimic în aplicație nu știu unde în mesaj mi-au zis sa intru pe un link de făcură my Vodafone am intrat și este și în my Vodafone..de 191 lei
Dc factură la mine ce am făcut

| cfrtobias a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ai de plata pentru un numar din inainte...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cfrtobias):

Înainte nu am avut Vodafone.
Am luat cartele gratis și cartela asta a fost și e gratis.
Am luat-o băgato in tel și am făcut cont la my Vodafone și am schimbat nr eu.
Mai am o cartela am schimbat nr și la aia și nu mi-a venit nimic pe factură zice că e din martie până în aprilie făcută eu o am cartela din aprilie

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Și pe aia care nu mi-a venit nimic am cont

| Lioana a răspuns:

La cartele prepay nu primesti facturi. Platesti anticipat daca vrei sa vorbesti.
Facturi se emit doar la abonamente. Ai facut abonament la Vodafone?

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Fratiuc, nu deschide linkuri din mesaje text, ca alea it tepe ordinare. 95% sigur ca nu ai nimic, dar fugi pana la Vodafone cand ai liber sa poti dormi linistit,

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lioana):

Nu
Am vorbit cu o femeie de la ei vrea sa ii fac o reclamație scrisa pe foaie am făcut o reclamație scrisa pe foaie și îi dau numărul cel de acum a fost al altcuiva știu că a fost al altcuiva că al meu nu are cum.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Am vorbit sper să fie bine sper.

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Ciudat. Bine ca nu am telefon de la Vodafone. Am televiziune de la ei dar cred ca voi renunta la ea. Emit facturi cand le taie lor capul. Luna asta mi-au emis 2 facturi. Sunt foarte dezorganizati.
Succes in rezolvarea problemei!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KronstadtRevival):

Am vorbit cu ei am descarcat factura e pe numel unui tip din București am nimerit un număr de al lui când l-am schimbat nu îl cunosc pe tip și el nu a plătit am vorbit cu ei are adresa lui nu a mea schimb Nr după 28 de zile după cum pot gratis

anonim_4396

Am vorbit cu ei am descarcat factura e pe numel unui tip din București am nimerit un număr de al lui când l-am schimbat nu îl cunosc pe tip și el nu a plătit am vorbit cu ei are adresa lui nu a mea schimb Nr după 28 de zile după cum pot gratis să fac

| Lioana a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai ce treaba ai tu cu factura ăluia? O ignori si gata. Tie nu-ti poate impune nimeni nimic. Poti pastra nr.

| RaduRobertRO a răspuns (pentru anonim_4396):

A, daca si in cont ai la fel, esti bun de plata! Nu vazusem.

anonim_4396

In contul my Vodafone îmi apare
Că am 0 euro activ până la 13 iunie că așa am luat cartela am accesat un alt link Vodafone de facturi la mine in contul meu nu apare dar la linkul cu facturi Vodafone apare așa un cod client care nu e al meu și l-am văzut pe adresa lui ăla când am descarcat factura PDF și este de 191 lei băiatul are mai multe numere și e adesea lui trecută acolo eu am schimbat numărul și am nimerit pe unul de al lui am vorbit cu Vodafone cu o femeie pe WhatsApp de la toby ala digital
Am făcut o reclamație scrisa de mână și să o trimită colegilor ei și am dat și poza cu adresa acelui tip și că nu sunt eu și are și numele acolo eu mă numesc cristian și ăla se numește daniel eu sunt de la tara el de la București
Lui îi va veni factura și nu mie am făcut și cu alt număr așa și nu am primit nimic

anonim_4396

In contul my Vodafone îmi apare
Că am 0 euro activ până la 13 iunie că așa am luat cartela am accesat un alt link Vodafone de facturi la mine in contul meu nu apare dar la linkul cu facturi Vodafone apare așa un cod client care nu e al meu și l-am văzut pe adresa lui ăla când am descarcat factura PDF și este de 191 lei băiatul are mai multe numere și e adesea lui trecută acolo eu am schimbat numărul și am nimerit pe unul de al lui am vorbit cu Vodafone cu o femeie pe WhatsApp de la toby ala digital
Am făcut o reclamație scrisa de mână și să o trimită colegilor ei și am dat și poza cu adresa acelui tip și că nu sunt eu și are și numele acolo eu mă numesc cristian și ăla se numește daniel eu sunt de la tara el de la București
Lui îi va veni factura și nu mie am făcut și cu alt număr așa și nu am primit nimic
Eu