Guvernul are nevoie de tine, numarul reprezinta probabil niste coordonate. E timpul sa salvezi lumea Glumesc, probabil e o eroare sau ceva asemanator, nu exista un asemenea numar de telefon.
Stiu ca nu exista, de aceea am intrebat, ma gandeam ca i s-a mai intamplat cuiva.
N-am idee ce ar putea sa le declanseze, dar nu raspunde si nu suna numarul. Majoritatea numerelor de genul te taxeaza daca raspunzi. Sterge-l si gata.
Extraterestrii
O sa faca experimente pe tine, sa nu ma uiti daca devii super erou
Nu te uit
Sa nu mori totusi planeta are nevoie de tine
Fix de mine are nevoie planeta
Toata lumea are rolul ei pe piatra asta plutitoare. Cred. Nu stiu foarte sigur. Dar intelegi tu ce vreau sa zic Pregateste-te sa fii recrutat.
Poate vine Dean si ma i-a cu el sa particip la vanatoare
A Supernatural reference, thank Chuck Daca e un demon care vrea sa te atraga intr-o capcana? Oricum ar fi, saluta-l pe Crowley din partea mea, ceva imi spune ca la el o sa ajung la capat de drum.
toti ajungem acolo
Mai exista bine in lumea asta Cred ca inca mai sunt unii ca Bobby.
greu de crezut
Eu cred. My faith in humanity is not lost. Just a little bit confused.
A mea nu prea mai e.
De ce? Soarele inca rasare, nimic nu e pierdut.
Mda... e bine totusi ca rasare macar soarele. Fiecare cu parerea lui, eu sunt mai pesimista asa
Viata e detestabila, dar daca tot sunt pe planeta asta, de ce sa nu profit. Cum zicea Vergilius in Eneida "Flectere si nequeo superos Acheronta movebo".
Ai si tu dreptate. Sa inteleg ca tu crezi in rai, iad etc?
Nu neaparat. Dar imi place sa ma mint cu ideea ca mai exista ceva, undeva, unde ajung dupa ce inchid ochii permanent.
Te simti mai linistit/a daca crezi ca exista ceva dupa moarte?
Nu, dar m-as plictisi daca nu ar fi nimic
si eu m-as plictisi. eu sunt plictisita si acum, dar cand o sa mor
O sa fii fantoma
daca tu zici, asa sa fie
trist, te voi lua si pe tine
Marian12902 întreabă: