Guvernul are nevoie de tine, numarul reprezinta probabil niste coordonate. E timpul sa salvezi lumea Glumesc, probabil e o eroare sau ceva asemanator, nu exista un asemenea numar de telefon.
Stiu ca nu exista, de aceea am intrebat, ma gandeam ca i s-a mai intamplat cuiva.
N-am idee ce ar putea sa le declanseze, dar nu raspunde si nu suna numarul. Majoritatea numerelor de genul te taxeaza daca raspunzi. Sterge-l si gata.
O sa faca experimente pe tine, sa nu ma uiti daca devii super erou
Toata lumea are rolul ei pe piatra asta plutitoare. Cred. Nu stiu foarte sigur. Dar intelegi tu ce vreau sa zic Pregateste-te sa fii recrutat.
A Supernatural reference, thank Chuck Daca e un demon care vrea sa te atraga intr-o capcana? Oricum ar fi, saluta-l pe Crowley din partea mea, ceva imi spune ca la el o sa ajung la capat de drum.
Mai exista bine in lumea asta Cred ca inca mai sunt unii ca Bobby.
Eu cred. My faith in humanity is not lost. Just a little bit confused.
Mda... e bine totusi ca rasare macar soarele. Fiecare cu parerea lui, eu sunt mai pesimista asa
Viata e detestabila, dar daca tot sunt pe planeta asta, de ce sa nu profit. Cum zicea Vergilius in Eneida "Flectere si nequeo superos Acheronta movebo".
Nu neaparat. Dar imi place sa ma mint cu ideea ca mai exista ceva, undeva, unde ajung dupa ce inchid ochii permanent.
Te simti mai linistit/a daca crezi ca exista ceva dupa moarte?
si eu m-as plictisi. eu sunt plictisita si acum, dar cand o sa mor
Marian12902 întreabă: