| EneNicoleta a întrebat:

Am schimbat telefonul și nu pot deschide watapp, îmi spune că are o parola criptată, dacă dezinstalez watapp și îl reinstalez îmi apar vechile conversatii?

9 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Nu.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Salvează-ți conținutul pe cloud. apoi fă ce vrei.

| dariaflorina a răspuns:

Ciudată situație. Eu spun că îți vor rămâne pentru că este contul tău.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu iti "apare"! Am patit si eu la fel: nu mi-au mai aparut dupa reinstalare.

| Holiday a răspuns:

Iti apar daca ai backup-ul activat, sau daca faci backup manual inainte de dezinstalare. Daca backup activat, in functie de perioada la care se face, iti vor aparea doar pana la ultima salvare. Asa ca da-i sa faca backup chiar inainte sa-l dezinstalezi ca sa ai tot.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca reinstalezi whatsaap nu i ti apar vechile conversatii, apar nu apare cum ai scris tu gresit, si este Whatsapp nu watapp cum ai scris tu, ce varsta ai? Tu trebuie sa intrii in telefon la setarile din fabrica unde daca le accesezi se sterge tot din telefon inclusiv parolele fostului proprietar, si apoi poti instala totul de la zero, telefonul ce marca este l ai cumpărat de pe Olx? Ca daca era nou din magazin numa era parolat sau criptat. Daca nu merge nici cu setarile din fabrica sa stergi tot, atunci trebuie dus la un service decodări resoftări telefoane sa il resofteze ei.

| Holiday a răspuns (pentru Yuoia):

"Daca reinstalezi whatsaap nu i ti apar vechile conversatii..."

Imbecilitatea la ea acasa. Faci backup si le vei avea pe toate cand reinstalezi si te loghezi in whatsapp cu acelasi cont. Vad ca-s o gramada de astia pe aici care habar n-au de capul lor. Whatsapp ->setari -> concersatii ->backup. Fa-l doar cand ai wifi, mai ales daca ai date multe de transferat.

| bbb0 a răspuns:

Ca sa îți reapară trebuia sa dai back up pe vechiul telefonul unde aveai Whatsapp.

| Yuoia a răspuns (pentru Holiday):

1. Replica nu este a mea.
2. Stiam ca TPU este o platforma de ajutor cu informatii si sfaturi. Nu de injurii si bascalii. S-a schimbat ceva pe aici?