| AlexSinol a întrebat:

Am un Huawei Nova din decembrie 2017. Cu toate ca am 3GB RAM pe el, tot imi da crash din aplicații, iese instantaneu. De exemplu mă joc liniștit un joc și deodată iese. Am încercat cu resetare din fabrică, dar la fel face. Ce pot să-i fac?

Răspuns Câştigător
| Bogdan70001 a răspuns:

Daca update-urile sunt la zi si zici ca ai dat si resetare la setarile din fabrica sunt 99% sigur ca este din cauza unui impact puternic.Probabil l-ai scapat candva pe jos si nu a parut cine stie ce, dar probabil el a fost afectat rau de lovitura aia.Asta se intampla de obicei in cazurile asemanatoare. Daca chiar nu l-ai scapat deloc 100%, poti sa-mi dai mesaj in privat si iti mai dau o soltie(dar procesul este foarte greu de realizat)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altă versiune de Android.

| AlexSinol explică (pentru anonim_4396):

Am deja Android 7.0 Nougat

| iwefgOficiall a răspuns:

Daca ai prea multe aplicatii e si normal sa nu mai mearga telefonul chiar daca are 3 gb ram eu folosesc Huawei p9 2017 si am vreo 5 aplicatii si merge foarte bine si ia ancearca fara update pana cand ati zice ca e necesar ca sa ruleze aplicatia eu dau update doar la aplicatiile utile precum eMAG enel sau raiffaisen bank

| iwefgOficiall a răspuns:

Uita-te si la videoclipul acesta poate te ajuta. https://m.youtube.com/watch?v=jbGldx7lrog