Salut!
Este o intrebare extrem de importanta: problema ta este cu "Google Play" SAU "Magazin Play"?
Google Play este platforma care iti salveaza progresul la jocurile video.
Magazin Play este aplicatia de pe care poti descarca alte aplicatii sau jocuri.
Rectific...magazin play...ma gandeam in alta parte si uneori le mai incurc
Okay.
Încearcă să dezactivezi Magazin Play, să îl aduci la versiunea din fabrică și apoi să îl reinstalezi.
Spune-mi dacă se întâmplă ceva diferit.
Am facut asta si inainte. ca idee magazin play se afla in „aplicatiile mele" care si ele sunt la randul lor in magazin play. Nu merge dezinstalarea, ci doar dezactivarea. La dezactivare si apoi reactivare acesta are aceleasi probleme
Ai restartat telefonul de mai multe ori?
Încearcă să te deconectezi de la contul Google. automat te va deconecta și de la cel de pe Magazin Play. Dupa ce elimini contul Google din telefon, încearcă să intri iarăși pe Magazin Play.
Am dat restart telefonului am schimbat si contul google am de toate...să fie de la problema google (Trump) cu China?
Deși ar fi penibil, nu exclud această posibilitate.
Eu tot cred că este un bug, dar nu știu cum să îl rezolv...
Eu am Xiaomi și îmi merge Magazin Play. Deci nu are legătură
Era ceva controversă intre Trump si Huawei. Cei de la Huawei din ce am citit pe net au facut aplicatia lor de descarcat pe care o folosesc pentru un update la Facebook sau Instagram. Dar nu intelegeam si inca nu inteleg de ce doar mie mi se intampla Nu mai cunosc pe nimeni cu un p smart z
Da.
Nici eu nu am folosit modelul niciodata. Nu prea știu ce să fac mai mult.
Dar de ce nu folosești aplicația celor de la Huawei?
Pai o folosesc dar sunt unele chestii care le gasesti doar pe magazin play. Sau spre exemplu cand sunt publicitati pe Facebook cu anumita aplicatii, dau „instalare" si se deschide magazin play... iar ca sa folosesc pe cea de la Huawei trebuie sa scriu numele in aplicatia lor daca nu il gasesc nu il gasesc e putin mai complicat si mi se parea mai rapid, ok si sigur magazin play. Nici nu imi place atat de mult aceasta aplicatie de la ei.