Nu vine cu adaptor in cutie, ci doar cu cablu. Am cumparat eu adaptorul separat.
Pai ce fel de incarcator ai cumparat? E probabil vorba de citi W poate sa dea el. Uita-te ce scrie pe el la putere. Nu ar fi de mirare sa fi luat un incarcator de vreo 12 W ca fiind "fast". Puterea e amperajul inmultit cu voltajul.
Am luat de 20 W. Ideea e ca il incarca cam pana la 80%, apoi arata ca incarca, dar de fapt nu l
Incarca
Vezi ca in settings—battery ai ceva de management al bateriei unde spune ca pe durata incarcarii se poate "optimiza" procesul de incarcare. Astfel el il incarca pana pe la 80% - standard recomandat din fabrica si il tine acolo. Poti dezactiva aceasta functie si sa-i dai frau liber.
20 W ar trebui sa fie ok. Vezi ce zice si @dinaprilie, cred ca asta e problema ta.
Am dezactivat optiunea asta dupa ce l am scos de la 85% de la incarcat si l am tinut destul de mult si nu mai incarca deloc
Taicamiu are un iphone 12 si la fel se incarca pe timpul noptii. Spre exemplu iphone x al meu il incarc 100%, cei dret folosesc o baterie externa fast charge.
AlexMaftei2001 întreabă: