Fiindca ai aplicatii care ruleaza non stop pe telefon.
Reseteaza telefonul la "factory setting" si nu mai instala aplicatii pe el, ca-ti consuma bateria si internetul, bineinteles.
Cum intru la factor setting?
Eu am iphone 14 pro de 1 an si arata la health 100%. La tine o fi scazut ca cine stie cit de mult folosesti acel telefon.Eu il folosesc mai putin decat normal, as zice subnormal, adica f putin, ca urmare ar fi tot ca nou.
TRu daca il folosesti excesiv, sau mai mult de excesiv, aia e normal sa se intimple.
Eu nu am optimizat nimic, am sxetari facute manual, lumina cel putin am dato destuld e puternica, vreau sa vad mereu clar.
Folosesc telefonul doar pentru a vorbi, aia cum am spus subnormal mai dau cate un mesaj, iar pe internet intru putin, sau f putin.
)
Evident că este normal ca bateria să se descarce dacă tu utilizezi telefonul ore în șir sau etc, de asta există încărcătoare, altfel toată lumea avea 100% mereu și era totul bine și frumos, dar cum omul are nevoie de odihna așa are și telefonul.( odihna pentru el înseamnă încărcarea.)
Nu stau ore în șir
Este la fel de normal totuși, poți utiliza economisirea energiei.
Foloseste optiunea "optimize charging" pentru a conserva sanatatea bateriei pe termen lung.
Cum intru sa o folosesc
Settings>battery>battery health and charging>optimised battery charging in josul paginii
ItachiUchiha69 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: