Fiindca ai aplicatii care ruleaza non stop pe telefon.
Reseteaza telefonul la "factory setting" si nu mai instala aplicatii pe el, ca-ti consuma bateria si internetul, bineinteles.
)
Evident că este normal ca bateria să se descarce dacă tu utilizezi telefonul ore în șir sau etc, de asta există încărcătoare, altfel toată lumea avea 100% mereu și era totul bine și frumos, dar cum omul are nevoie de odihna așa are și telefonul.( odihna pentru el înseamnă încărcarea.)
Foloseste optiunea "optimize charging" pentru a conserva sanatatea bateriei pe termen lung.
Eu am iphone 14 pro de 1 an si arata la health 100%. La tine o fi scazut ca cine stie cit de mult folosesti acel telefon.Eu il folosesc mai putin decat normal, as zice subnormal, adica f putin, ca urmare ar fi tot ca nou.
TRu daca il folosesti excesiv, sau mai mult de excesiv, aia e normal sa se intimple.
Eu nu am optimizat nimic, am sxetari facute manual, lumina cel putin am dato destuld e puternica, vreau sa vad mereu clar.
Folosesc telefonul doar pentru a vorbi, aia cum am spus subnormal mai dau cate un mesaj, iar pe internet intru putin, sau f putin.
Este la fel de normal totuși, poți utiliza economisirea energiei.
Settings>battery>battery health and charging>optimised battery charging in josul paginii
ItachiUchiha69 întreabă:
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: