In general Bateria un iPhone se descaraca foarte repede.
Am multi prieteni care se confrunta cu aceeasi dilema.Ar fi o rispia de timp si bani sa iti schimbi bateria.
Dar daca totusi dispozitivul este vechi (putin probabil caci nu cred ca telefonul este atat de preistoric :]) bateria ar fi pututea fi problema, ceea ce totusi nu ar explica scaderi MAJORE de bateri, cam 30% in jumatate de ora fara sa pui mana pe el sau sa-i actualizezi vreo aplicatie.
In concluzie, iti recomand sa nu-ti schimbi degeaba bateria pentru ca iPhone-ul e un telefon bun dar singurul lui defect comun este ca bateria se descarca rapid.
Pt a evita asta poti incerca sa-ti golesti RAM-ul din cand in cand si sa nu uiti aplicati deschise (cum se intampla in majoritatea cazurilor).
NU iti uita internetul aprins sau Bluetooth-ul si mai ales WI-FI caci acestea sunt foarte costisitoare energetic
Sper ca ti-am fost de folos si ca te-am scutit de un efort inuti; Pupici :*
Poate fi bateria, numai ca la iphone NU se schimba bateria ca la alte telefoane! Te costa manopera mai mult ca bateria! Telefon de fite!
Nu recomand sa schimbi bateria recomand sa mai opresti din aplicatiile care o solicita mult iPhone-ul...
Eu am facut toate setarile ca sa nu se descarce, si tot la fel e...dar inainte, cand l-am primit tinea mult mai mult.o sa-mi golesc ram-ul sa vad daca e vreo schimbare.
Te-ai* si cu siguranta facebook-ul e de vina ) fix facebook-ul
In general prima utilizare a unui telefon are bateria cea mai mare.Ca sa eviti stricarea bateriei telefonului,cand primesti unul nou, indiferent de marca, joaca-te pe el, fai orice si adui bateria la 0, debea atunci pune-l la incarcat si lasa-l pana la 100%
Asta se pube la orice gaged