| Andreiu68 a întrebat:

Am un iphone 5s si cand il folosesc pe diverse lucruri (jocuri,facebook,youtube si nu numai) telefonul la spate se incalzeste tare,nici nu poti sa tii mana sau degetele pe spate, daca tii telefonul lipit de mana poti sa il tii 15secunde dupa il ei ca arde tare! Oare de la ce este? Si din ce cauza se incalzeste! Am mai avut multe telefoane dar nu au facut asa ca asta.

5 răspunsuri:
| Emanuel_Angel_1989 a răspuns:

Asa patesc si eu stai linistit. Dar tu cand il ai la incarcat si umblii pe el nu iti face figuri adica intra singur in aplicatii?

| LFR a răspuns:

Procesorul sau bateria

| Cedry2k8 a răspuns:

Nu stii sa folosesti un asa telefon, nu-i de tine. Apesi de doua ori pe butonul de home si glisezi in sus toate aplicatiile pe care le vezi, mai putin cele de care ai nevoie. Asta se numeste task.
Tu cand tii 20 de aplicatii acolo, ele lucreaza ca si cum ar fi deschise si tu le folosesti, tu iesi din aplicatia respectiva dar procesorul inca lucreaza pentru ea, tine in task doar aplicatiile de care ai nevoie (apesi de 2 ori pe buton home).

| Andreiu68 explică (pentru Emanuel_Angel_1989):

Nu imi face figuri, doar ca e cald tare pe spate, no puti sa tii mana 10 sec ca te arde

| Andreiu68 explică (pentru Cedry2k8):

Bai pretene, task-ul meu este mereu gol, nu am 5000 de aplicatii deachise