Depinde ce vrei să faci cu el. Dacă vrei un telefon foarte stabil ia-ti iphone 6 dar, dacă vrei să ai acces la mult mai multe aplicații gratis, la un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare, la customizing si altele eu zic sa-ti iei galaxy s6
Absolut NU! iPhone e mult mai bun ca Samsung... Samsungul o sa iti mearga bine la inceput dar cu timpul o sa mearga tot mai greu pe cand iPhoneul o sa mearga exact cum a iesit din fabrica! Nu fa prostia de a da iphone pe Samsung!
Da deoarece iphon-urile dupa o vreme incep sa isi arate eternele lor probleme, chiar si iphone 6 prezinta unele probleme (lasand deoparte indoitul) dupa o vreme dau multe "fail-uri".
Eu zic ca nu merita. Pozele de pe un iPhone sunt mai bun decât de pe un Samsung... Viteza este mai mare... Si tot așa.
Bună!
Aş zice că merită!
Acum, DEPINDE şi de aspectul/starea telefoanelor, etc.
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S6 (128GB) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php
Toate cele bune!
Merit 100% ffs
nu te lua dupa aia care viseaza numai iphone si nu se uita la performanta telefoanelor...
uite aici:http://www.compari.ro/......266268071/
sper ca acum te-ai convins daca merita sau nu
Taci dracu (sory pentru limbaj) ca eu am un s4 din 2013 si nu le-am dus nici o data la reparat si se misca la fel de bine singurul lucru care s-a stricat e bateria care nu mai tine asa mult in rest nu are nimic (si nu le-am tinut in husa sau ceva gen)
Iphone 6 nu are probleme cu indoitul doar ca sa stii! iPhone 6+ are probleme dar asta nu inseamna ca esti prost si il indoi! Se indoaie usor dar nu indeajuns sa se rupa in buzunar sau sa creeze probleme!
Nu. Apple este cea mai buna marca te telefoane (iPhone), tablete(iPad)si laptop-uri. Totuși si Samsung Galaxy S6este un telefon bun dar iPhone 6, iPhone 6 Plus le bat pe toate. Plus iPhon-urile sunt si cele mai scumpe telefoane. Cum ar fi sa-mi dau eu iPad-ul pe un Samsung Galaxy Tab? Sa fim seriosi.
Aaaaaa sper sa nu imi sara lumea in cap ca ii contrazic insa iphon este mai bun doar ca si marca insa la componente si toate cele Samsung este absolut mai bun ca iphonul sunt atatea articolepe net in care se explica cum si dc
Normal ca merita (lasa prostii in seama lor) are camerele mult mai bune dar si procesorul, asa ca s6 castiga