Pune-l într-o pungă cu orez, și ține-l acolo câteva ore (orezul va absorbi apa din telefon)
Stiu ca bateria este incorporata, dar ar trebui sa scoti bateria din el, si sa il tii fara baterie cateva zile pana se usuca, altfel sunt sanse mari sa se arda
Cred ca este prea tarziu acum nu mai merge absolut nimic... oricum peste cateva zile trebuie sa soseasca noul telefon, dar voiam sa il daruiesc pe acesta...
Poți încerca cu orezul chiar dacă nu se mai aprinde, sunt șanse să isi revină după
Eu nu intelege, cum poti merge cu un telefon le WC!
Pui mana la fund sa te stergi si apoi pui mana pe telefon, sau vorbesti cu altii in timp ce te scremi... nu-i igienic deloc si nici normal, sa faci asa ceva.
In plus, riscul sa-l scapi in wc, este mare, ceea ce de altfel s-a si intamplat cu tine.
In majoritatea cazurilor, telefoanele sunt inutilizabile dupa ce le scapi in toaleta.
Du-l la un centru de reparat, dar fii pregatita sa-i spui adio.
Aveam telefonul cu mine, deoarece vorbeam la telefon, iar cand am terminat la pus pe margine chiuvetei pentru a ma spala pe maini, dar cand am vrut sa iau prosopul l-am impins din greseala si a cazut in wc,
Nu-i normal si nici igeinic sa iei telefonul la wc!
Deci, nu aveai de ce sa intri vorbind la telefon, in wc!
Eu doar am intrebat daca se mai poate face ceva ca sa-si revina telefonul, nu imi spune nimeni ce sa fac cu viata mea daca vreau sa intru cu telefonul in baie o sa intru, deoarece este casa mea si fac ce vreau in ea
Daca omul iti spune ca nu-i sanatos si nici igienic sa folosesti telefon cand te duci sa te c..., tot tu esti suparata.
Din partea mea, poti sa tii-l bagi unde doresti, atat vreme cat nu vii aici sa ne intrebi ce sa faci cu telefonul care l-ai scapat in buda!
Arunca-l! Ca nici aia de la service nu or sa repare un telefon recuperat din wc.