Sub nicio forma.
Sunt telefoane la un sfert de preț care fac exact ce face și iPhone ul ăla
Dacă vrei sa îți cumperi iphone doar pentru a părea bogata, dă-mi voie sa te informez ca vei deveni și mai săracă decât esti
Toate telefoanele sunt de frima, insa de firme diferite...
Samsung modelele S de exemplu sunt de top si chiar un adversar pentru orice iphone
Ai zis ca ai un telefon de anul trecut, adica nu ai bani dar schimbi telefonul la 1 an?
Este pura risipa iphone
Bogatii nu isi schimba masina la fiecare 2 ani, in timp ce saracii o fac, este un paradox care totusi denota de ce unii nu au finante
deci este intelept sa tii un lucru pe care ti l-ai permis atata timp cat este inca bun
Pai de ce vrei Iphone? Ptr ce vrei tu merge f bine si A52, eu de ex mi-am luat un A54 chiar pe 20 dec si sunt f multumit de el.
Efectiv la ce ai nevoie asta de vrei sa-l iei nu te ajuta, asa ca ce rost are sa dai atatia bani, eu chiar nu pricep cum de te-ai aruncat exact la ala!
Si eu puteam sa iau unu de 8500 lei, dar ce rost are? Un Samsung S23 ultra sau chiar S24 care apare pe 18 ianuarie, nu ma ajuta. Mda, are o camera cumva mai buna si ecran nu stiu cum, dar de la 2500 lei cat m-a costat asta (cu incarcator, cabluri, husa si geam de protectie si un card de mem de 512 GB), la 8500, e o f mare diferenta.
Sunt multumit si de pozele facute de telul HTC One M8 din 2015, samite de A54, e f bine.
Nu am nevoie mai mult de atat. Are 12 GB Ram in loc de 8 si 512 stocare sau 1 TB dar nu imi trebuie!
Si asa e, nici SD n-are, A52 si 54 are.
Eu am luat ca nu mai mergea celalalt, altfel nu luam.
Si ala l-am tinut ani daca putea sa faca ce aveam nevoie.
In schimb am dat 15000 lei pe calculator in 2019 dar ala imi trebuie, am nevoie de performanta aia! Iau doar ce am nevoie. Chiar daca imi permit, ce rost are ceva inutil?
De ce mă judeci? Nu sunt genul ăla, eu pur și simplu credeam ca o fi cine știe ce telefon. Tu de care ai?
Pai da, ca daca vezi ca ultima aparitie automat omu crede ca e f bun si ca face ce altele nu fac, asa e pana te informezi.
Nu fac chiar acelasi lucru pentru ca unii vor carcasa metal, vor camere nu stiu cum, ecran de nu stiu ce rezolutie, sunt unii f pretentiosi la calitate poze-filmari.
Dar oricum nu merita asa diferenta de pret.
Nu ai cum sa te crezi bogat daca nu esti decat daca esti in psihoza.
Poate sa arate la altii ca ar fi bogati, dar asa iei o copie chinezeasca mult mai ieftina, merge si ala la cei ai nevoie dar te poti da si mare daca asta ai vrea.
Dar nu sa dai 9000 lei pe el.
Eu cu A54 sunt extrem de multumit, am avut HTC One M8 si 8 ani si ceva m-a tinut pana s-a f camera, imi satisfacea nevoile. Din 2015 vara l-am avut si A54 l-am luat pe 20 dec, 2500 lei cu totul la cheie.
Nu vreau sa ma dau mare, cui sa ma dau mare? Ca nu am relatii cu oamenii la care e nevoie sa ma dau mare, ca aia nu-s oameni.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: