Ofertele cu "Internet nelimitat" iti ofera cativa Gb la viteza 4G, iar cand se termina ti se limiteaza viteza la cateva sute de Kb, pana la terminarea lunii abonamentului.
Cel maimare de astfel de pachet il are Digi, cu 50Gb la 4G, iar la teminare scade viteza la cca 0, 3Gb pana la terminarea lunii de valabilitate.
Toate companiile de telefoane au oferte de net nelimitat. Dar, la o valoare a abonamentului, aproape aberanta.
Pai asta e de 13 euro plus un J3 cadou. Daca as stii ca e chiar nelimitat as plati 13 euro.
Dar am auzit ca desi unele pretind ca au nelimitat, iti pun totusi o limita.
Nu te increde in astia. Pe mine 2 ani m.au furat si de 6 luni ma chinui sa scap de abonament si inca imi mai vin facturi.
Si pana la urma ce faci cu atata net?
E la fel cu nelimitat. Stii cazul care a fost dat la tv ca in 24 de ore a vorbit mai mult de 24 de ore? Ceva de genul este
Am vazut si eu clipul respectiv
Ideea e ca eu m-am mutat pentru o perioada si aici nu am decat netul de la telefon.
13 € si un telefon? Poate e nelimitat vreo 3 luni. Nu stiu, nu am vazut reclama.
Am primit mesaj de la Telekom, primesc multe oferte de genul dar asta am zis ca e ok. Zice ca e o perioada de 2-3 saptamani in care se poate prinde oferta asta. Nu prea cred, de asta intreb...
Intra pe site-ul lor si vezi. Sau mergi la ei la ghiseu si intreaba amanunte. Asta nu te va obliga sa faci contractul. Doar intrebi.
Am intrat dar la optiunea lor cu acelasi nume apare ca este nelimitat la apeluri, mesaje etc. dar la net e 2.5 GB. M-am gandit ca e vreo oferta din asta promo
Nu pot merge la magazinul lor, nu am nici timp si nici unde acum.
Nu se merită, am avut 3 ani abonament la ei, am revenit la cartelă şi acum sunt la Vodafone, dc? Din cauza semnalului. Abonament e nelimitat 2Gb viteză 4G(dacă prinzi) şi restul e pe H+. Baftă!