| Yuoia a întrebat:

Am vazut ca mai exista pe piata telefoane Huawei. Da, stiu, ei vor sa-si vanda marfa achizitionata. Dar merita sa mai cumperi un Huawei in conditiile in care Google nu mai sustine softul?

Răspuns Câştigător
| RKBlue a răspuns:

Poti sa te uiti pe la recenzii, pe cat mai multe site-uri, sa iti mai faci idei(dar si acolo, sunt unii care exagereaza in plus sau minus)
Daca ai un altex deschis in zona ta, poti sa le ceri sfatul acolo pentru a llua o decizie.
Nu-ti fa griji, suntem multi care nu ne prea pricepem.E bine sa stii sa-l folosesti, pana la urma... laughing

9 răspunsuri:
| Michaeel a răspuns:

Am Huawei și pot sa spun ca e o marca de telefoane foarte bună. Am telefonul de mult timp si nu mi s-a stricat. Merita sa îți iei.

| RKBlue a răspuns:

"Am vazut ca mai exista pe piata telefoane Huawei."
Deci faci parte din haterii care au Samsung?

Glumesc doar, dar serios acum, Huawei produce telefoane bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au creat magazinul lor propriu de aplicații AppGallery. Găsești aceleași aplicații din Magazin Play și în AppGallery. Deci merită.

| Yuoia explică (pentru Michaeel):

Stiu ca e marca buna. De asta intreb. Dar daca Google nu mai actuaizeaza softul...

| Yuoia explică (pentru RKBlue):

Norocul tau ca ai mentionat ca ai glumit. Am un Huawei vechi care ma lasa. De ce crezi ca am pus intrebarea? Dar acum, spune-mi si de Samsung. Cum sunt?

| Yuoia explică (pentru anonim_4396):

Inclusiv hărți?
Nu ma intereseaza jocuri nici Facebook.

| RKBlue a răspuns (pentru Yuoia):

Samsung e si el bun.
Parerea mea e ca ambele sunt foarte bune, depinde de model.
Dar nu pot sa intru in detalii la modele, caci nu ma prea priceplaughing
Adica la cat folosesc eu telefonul(si il folosesc destul) m-au tinut si Huawei si Samsung.

Multumesc. Am nevoie de unul nou si nu ma pot decide pentru ca... nu ma prea pricep happy
Dar din ce spui, am sa aleg dintre astea doua ce-mi face cu ochiul.

Da, am Altex in oras. Ma pricep la cat imi trebuie mie. Nu il folosesc prea mult. Prefer PC-ul. Dar cand nu sunt acasa, e bun si telefonul. happy